Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Mercedes-Benz Vans România susține FRNPM în drumul spre succes
16 Apr 2024

Mercedes-Benz Vans România susține FRNPM în drumul spre succes

București. Mercedes-Benz Vans România are plăcerea de a anunța continuarea parteneriatului său cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, început în 2015. Colaborarea subliniază angajamentul companiei de a susține excelența în sport, care ne-a oferit de-a lungul timpului sportivi de calibru, medaliați internațional.

În cadrul parteneriatului în curs, Mercedes-Benz Vans România va furniza un model Mercedes-Benz Vito Tourer pe care FRNPM îl va utiliza de-a lungul anului în vederea susținerii activităților federației. Acest autovehicul va facilita nevoile de transport colectivelor tehnice, sportivilor și staffului FRNPM, asigurându-se că aceștia se vor putea concentra pe activități cheie în drumul spre marea performanță.

„Suntem încântați să extindem parteneriatul nostru cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern într-un an plin de evenimente majore ca 2024. Credem în puterea sportului de a inspira și de a uni și suntem mândri să susținem sportivii noștri în drumul lor spre succes. Nouă, fanilor sportului, natația ne-a oferit de-a lungul timpului multiple bucurii, iar prin acest parteneriat ne bucurăm să putem contribui la rândul nostru la viitoarele succese sportive,” a declarat Alexandru Rugină, Chief Operating Officer Mercedes-Benz Vans România.

„Acest parteneriat este despre facilitarea oportunităților și susținerea activităților Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Doresc să mulțumesc Mercedes-Benz Vans România pentru sprijinul lor și pentru ceea ce va urma,” a declarat Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

În cadrul colaborării dintre Mercedes-Benz și Federație vor fi pregătite și activități speciale pentru public, atât în cadrul competițiilor naționale organizate de FRNPM, cât și în afara acestora. La Campionatele Naționale de Înot desfășurate între 17-21 aprilie la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, cei prezenți vor putea admira un model EQV, amplasat la intrarea în complex. Test Drive-uri pot fi programate printr-un cod QR la fața locului, iar fanii sportului sunt așteptați în număr cât mai mare la competiție.

Mercedes-Benz Vans România așteaptă cu nerăbdare încă un an de succes al parteneriatului cu FRNPM, susținând sportivii în drumul lor spre excelență.

Alte știri din Business sport