Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Medalii de argint şi bronz la Campionatul Mondial si Grand Slam-ul de Kata din Italiafrjudo.ro
10 Oct 2017

Medalii de argint şi bronz la Campionatul Mondial si Grand Slam-ul de Kata din Italia

Perechea formată din judoka Iulian Surlă (tori) şi Aurelian Fleisz (uke) a ocupat în weekend poziţia secundă pe podiumul Campionatului Mondial de Kata, la proba Nage No Kata.

Medalia de argint cucerită de cei doi sportivi la Olbia, Italia, este una importantă pentru frumosul nostru sport şi vine ca o completare a rezultatului de la întrecerea continentală, unde cei doi au obţinut aurul.

La competiţia desfăşurată în perioada 6 – 7 octombrie, România a reuşit să câştige şi o medalie de bronz la proba Ju No Kata, din cadrul Grand Slam-ului de Kata, prin perechea Alina Zaharia (tori) şi Alina Cheru (uke).

Proba de kata din judo este forma demonstrativă a procedeelor de judo concepută de marele maestru Jigoro Kano, părintele judo-ului, care se execută într-un anumit ritual iar tehnicile se demonstrează în forma lor originală necompetiţionala iar unele dintre kata conţin şi elemente de autoapărare.

 

sursa: frjudo.ro

Alte știri din Judo