Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Medalie de argint pentru Ștefania Dobre la Mondialele de junioriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Oct 2015

Medalie de argint pentru Ștefania Dobre la Mondialele de juniori

Ștefania Adelina Dobre a cucerit medalia de argint, în limitele categoriei 57 kg, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de judo pentru juniori de la Abu Dhabi.

Dobre a fost învinsă în finală de japoneza Haruka Fundakubo, prin ippon. Ștefania Dobre a trecut în optimi de poloneza Martyna Dobrowolska, în sferturi a învins-o pe germanca Theresa Stoll, iar în semifinale s-a impus în fața franțuzoaicei Sarah Harachi.

La cat. 73 kg, Elemer Szocs l-a învins în turul al doilea pe marocanul Ahmed El Meziati, dar a pierdut în optimi în fața sud-coreeanului Kang Heon-cheol.

Luni, în ultima zi a competiției, vor evolua pentru România trei sportivi, Luca Kunszabo, Botond Koncz (ambii la cat. 100 kg) și Mircea Croitoru (cat. +100 kg). Kunszabo îl va avea ca adversar în primul tur pe francezul Joseph Terhec, Koncz îl va înfrunta pe americanul John Jayne, iar Croitoru va lupta în runda inaugurală cu japonezul Yusei Ogawa.

La competiție participă 556 de sportivi din 82 de țări, 336 la masculin și 220 la feminin.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo