Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Mare show de MMA în Sala Polivalentă din Bucureşti
25 Nov 2015

Mare show de MMA în Sala Polivalentă din Bucureşti

Promoţia de arte martiale mixte Real Xtreme Fighting se pregăteşte să atace capitala pentru al doilea an consecutiv. După ce în decembrie 2014 RXF a uimit lumea sportului reuşind să adune 5000 de oameni în Sala Polivalentă din Bucureşti, anul acesta organizaţia condusă de promotorul braşovean Sebastian Vieru îşi propune să reediteze succesul de anul trecut.

Astfel, polivalenta bucureşteană va găzdui pe 14 decembrie gala RXF 21 în care vor lupta cei mai reprezentativi practicanţi de arte marţiale mixte din România.

În capul de afiş va intra în cuşcă orădeanul Alexandru Lungu, fost campion mondial de judo şi totodată cel mai greu luptător român în activitate, 152 de kg. Nu vor lipsi alţi doi grei cu mare priză la public, bucureşteanul Adrian Preda şi basarabeanul Tolea Ciumac.

Va intra în cuşcă, printre alţii, Cristina Stanciu, neînvinsă în competiţiile profesioniste de MMA, care, datorită evoluţiilor deosebit de spectaculoase din ultimul an, şi-a căpătat supranumele de “Uraganul”.

Un meci tare se anunţă a fi cel de la categoria 65 de kg dintre braşoveanul Ioan “Gerula” Vrânceanu şi orădeanul Florin “Fierul” Gârdan.

Gala RXF 21 va începe pe 14 decembrie la ora 20.00.

Alte știri din Arte marțiale