Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
METAMINDS devine sponsor al echipei de handbal CSM București
08 Sep 2023

METAMINDS devine sponsor al echipei de handbal CSM București

Înainte de debutul în sezonul cu numărul nouă din EHF Champions League, cea mai bună echipă de handbal feminin din România, pleacă la drum cu susținerea unui nou sponsor oficial! CSM București a încheiat un parteneriat cu METAMINDS, compania românească de tehnologie, specializată în integrarea de soluții avansate IT&C pentru companii private și instituții publice din industrii și sectoare strategice, ce va ajuta echipa să crească și mai mult valoric în competițiile din care face parte.

Iulian Pîslaru, Directorul General CSM București a declarat că „echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București este cunoscută pentru reușitele sale, dăruirea, priceperea și pasiunea pentru sport. Ne bucurăm să avem alături de noi un partener de încredere, o companie românească care a cunoscut ascensiunea și continuă să crească așa cum ne propunem și noi. Cu sprijinul METAMINDS, ne pregătim să atingem noi culmi și să ne impunem în competițiile naționale și internaționale de handbal”.

Această sponsorizare le va permite sportivelor din echipa CSM București să-și continue progresul, să atingă potențialul maxim și să concureze la cel mai înalt nivel. Totodată, sprijinul reflectă și dedicarea companiei pentru promovarea muncii în echipă, a performanței și a dezvoltării sportului feminin în România.

Andrei Cruceru, Cofondator și Președinte Directorat METAMINDS, a declarat că „mereu am avut de învățat din lumea sportului. Fiecare gol marcat este o poveste despre dedicare și muncă asiduă. Fiecare victorie este dovada capacității umane de a depăși orice obstacol. Iar acest parteneriat, reprezintă, pe lângă aspirația noastră de a contribui la dezvoltarea handbalului românesc și dorința de a învăța din lumea sportului - să fim hotărâți în fața provocărilor, să colaborăm pentru a ne atinge obiectivele și să nu uităm să sărbătorim împreună. Ne bucurăm să fim parte din povestea CSM București, să asistăm la realizările echipei și să încurajăm astfel tinerii să își urmărească ambițiile în domeniul sportiv”.

Clubul Sportiv Municipal București, fondat în 2007, a cunoscut rapid succesul, prin câștigarea primului titlu național în 2015. În sezonul următor, echipa a debutat în Liga Campionilor, competiție pe care a și câștigat-o în premieră.

CSM București deține în palmares mai multe trofee: Campioana României (6), Cupa României (6) și Supercupa României (5). De asemenea, echipa are în palmares trofeul EHF Champions League (2016), dar și două medalii de bronz (obținute în Final Four-ul din 2017, respectiv 2018).

 

Cine este METAMINDS?

METAMINDS a sărbătorit recent opt ani de activitate în care a reușit să obțină constant rezultate impresionante și să fie recunoscută drept standardul de execuție și inovație de către toți partenerii săi de tehnologie.

Începând cu acest an, compania are capacitatea internă să acopere toate cerințele funcționale pentru proiecte complexe, de la design de arhitectură și securizare, până la dezvoltarea și operaționalizarea de platforme software și arhitectură de aplicații, cu  cei  mai buni experți din piață. Compania are o prezență importantă în piața IT&C din România, fie ca furnizor unic, fie alături  de  alți  jucători  mari  din  industrie,  în  proiecte  ce  au  drept  scop  recuperarea decalajului major la nivelul digitalizării și interacțiunii eficiente cu instituțiile și administrația publică din România.

Alte știri din Business sport