Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Lucian Bute va reveni în ringGeorge Filip / Mediafax Foto
22 Ian 2016

Lucian Bute va reveni în ring

Deși a pierdut în luna noiembrie meciul pentru recucerirea centurii cu diamante, Lucian Bute nu renunță la cariera de boxer profesionist. El și-a anunțat revenirea în ring, după ce a luat o pauză de șase săptămâni.

Bute s-a întors în sala de antrenament și speră să își reconstruiască palmaresul. Bute a fost învins la Quebec City de către britanicul James DeGale, în partida pentru titlul mondial al categoriei de greutate supermijlocie, versiunea IBF.

Pugilistul nostru s-a aflat timp de cinci ani în posesia acestei distincții, pe care a pierdut-o în favoarea altui britanic, Carl Froch, în 2012.

Lucian Bute nu a oferit informații suplimentare cu privire la revenirea sa, urmând să decidă, împreună cu staff-ul său, asupra adversarului, a locului și a datei de desfășurare pentru meciul prognozat.

Aseară, Lucian Bute s-a aflat printre spectatori la o gală de box organizată la Montreal, în cadrul căreia au evoluat românii Erik Bazynian și Dario Bredicean. În sala Casino, unde s-a desfășurat evenimentul, Bute a boxat atunci când a făcut primii pași la profesioniști, în anul 2004.

Alte știri din Box