Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Lovitura de start #U21Euro din România se dă în GiuleștiFRF.ro
08 Oct 2022

Lovitura de start #U21Euro din România se dă în Giulești

România va găzdui Campionatul European UEFA Under 21 în perioada 21 iunie – 8 iulie. Lovitura de începere a turneului în România va fi dată pe stadionul Giulești, o arenă nouă, care găzduiește echipa Rapidului și care, de-a lungul timpului, a fost scena uneia dintre cele mai frumoase galerii.

Acesta este un motiv de mândrie pentru fanii alb-vișinii, în primul rând, dar și pentru toți iubitorii fotbalului din București. Primul meci de la #U21Euro este ocazia perfectă pentru ca România să își facă debutul ca țară organizatoare a turneului cu un spectacol de mare anvergură, care va fi urmărit de iubitorii sportului rege de pe întreg mapamondul.

Cu o capacitate de 14.047 locuri, noul stadion a fost inaugurat în martie 2022, iar de atunci termenul de „sold out” a devenit o obișnuință la meciurile de acasă ale Rapidului. În plus, arena a găzduit și finala Cupei României – ediția 2022 – semn că vor mai urma multe meciuri importante și în viitor.

Înainte să aflăm care va fi meciul de deschidere din România, pe data de 18 octombrie vom afla ce echipe se vor duela pe stadionul Giulești, dar și care vor fi restul partidelor care se vor juca în casa Rapidului.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori