Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Loredana Ohâi, locul 3 la Grand Slam-ul de la Abu DhabiMugur Varzariu / Mediafax Foto
30 Oct 2015

Loredana Ohâi, locul 3 la Grand Slam-ul de la Abu Dhabi

Loredana Ohâi a obținut medalia de bronz în limitele categoriei 57 kg, vineri, la concursul Grand Slam de la Abu Dhabi.

Ohâi a învins-o în primul tur pe unguroaica Hedvig Karakas, medaliată cu argint la Jocurile Europene de la Baku, în optimi a trecut de poloneza Arleta Podolak, în sferturi s-a impus în fața austriecei Sabrina Filzmoser, pierzând semifinala cu Kim Jan-Di (Coreea de Sud). În meciul pentru locurile 3-5, Loredana Ohâi a câștigat prin ippon în fața sârboaicei Jovana Rogic, cea care a învins-o în optimi pe Corina Căprioriu.

La cat. 48 kg, Monica Ungureanu s-a clasat pe locul 5, după ce a fost întrecută în meciul pentru medalia de bronz de turcoaica Dilara Lokmanhekim. Ungureanu a învins-o în optimi pe rusoaica Kristina Rumianțeva, dar a cedat în sferturi la unguroaica Eva Csernoviczki. În recalificări, Monica a trecut de Taciana Lima (Guineea-Bissau), înainte de a pierde cu Lokmanhekim.

Tot la 48 kg, Violeta Dumitru a învins-o în runda inaugurală pe maghiara Reka Pupp, iar apoi a pierdut la Julia Figueroa (Spania).

La cat. 52 kg, Andreea Chițu a terminat pe locul 7. Vicecampioana mondială a intrat direct în optimile de finală, unde a învins-o pe finlandeza Jaana Sundberg, apoi a pierdut în fața franțuzoaicei Priscilla Gneto, cedând și în recalificări, la Mareen Kraeh (Germania).

România mai are un reprezentant în competiție, Daniel Natea (cat. +100 kg), care va evolua sâmbătă.

La startul competiției s-au aliniat 487 de judoka din 88 de țări, 298 la masculin și 189 la feminin.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo