Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie vitală pentru ViitorulRobin Vasilius / SportPictures.eu
29 Apr 2021

Liga 1: Victorie vitală pentru Viitorul

FC Viitorul simte din nou gustul victoriei în play-out după victoria obținută în Copou. Politehnica Iași pare a fi condamnată la retrogradare, mai ales după ce tehnicianul Nicolo Napoli a renunțat la principalele „guri de foc” din atac, Andrei Cristea și Andreas Calcan. De partea cealaltă, constănțenii au venit în Copou determinați să câștige și să se mențină în contact cu plutonul de deasupra liniei locurilor de baraj, acest lucru fiind văzut încă din startul partidei.

Romario Benzar a obținut un penalty în minutul 5 după ce a pătruns printre Bușu și Baxevanos și a intrat în contact cu De Iriondo, iar Ciobanu a transformat de la punctul cu var. Tot el a mai transformat un penalty în minutul 22 după ce arbitrul Ionuț Coza a sancționat un fault al lui Brănescu asupra lui Tsoumou, plecat foarte bine din propria jumătate la lansarea în adâncime semnată de Cosmin Matei. Gazdele au avut o primă ocazie în minutul 2 la șutul din unghi al lui Platini prins de Cojocaru, iar în minutul 29 defensiva Viitorului scapă cu fața curată la dubla ocazie a lui Passaglia și Popadiuc, ale căror șuturi din centrul careului au fost blocate. Ganea putea înscrie al treilea gol al oaspeților în minutul 37, când l-a culcat din fentă pe Bușu și a tras peste transversală, sau în minutul 46, când a interceptat o pasă cu capul trimisă neinspirat de Baxevanos către Brănescu, dar nu a putut lovi corect balonul și l-a trimis pe lângă poartă. În cele din urmă, în minutele de prelungiri ale partidei Jo Santos a stabilit scorul final după o acțiune de contraatac și un șut din voleu din colțul careului mic.

Viitorul acumulează 22 de puncte, dar nu părăsește locul 13, în timp ce Politehnica rămâne cu 14 puncte pe ultima poziție a clasamentului.

 

Politehnica Iași - FC Viitorul 0-3 (0-2)

Au marcat: Ciobanu (min. 7 pen. și 22 pen.), Jo Santos (min. 90+2)

Politehnica Iași (antrenor Nicolo Napoli): Brănescu - Onea, De Iriondo, Baxevanos, Buşu – Mihalache (min. 61 Vega) - Platini, Vanzo, Passaglia, A. Stan (min. 8 Popadiuc, min. 61 Mensah) - Duranovici

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru – Benzar (min. 59 Grădinaru), Mladen, Dobrosavlevici (min. 46 Grameni), Pedroso - C. Matei (min. 75 Buta), Artean, Boboc - G. Ganea (min. 63 Jo Santos), Tsoumou, Ciobanu (min. 76 Babunski)

Alte știri din Liga 1