Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victorie la scor pentru gazde în TrivaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Apr 2021

Liga 1: Victorie la scor pentru gazde în Trivale

FC Argeș revine după ce este condusă pe teren propriu și învinge UTA cu un categoric 4-1.

Arădenii au pornit în trombă și au deschis scorul în minutul 10 prin Albu, autorul unui șut din 15 metri în dreapta lui Greab după o pasă primită de la Adrian Petre. Două minute mai târziu Petre primește un balon în careul piteștenilor și încearcă șutul din unghi, îl bate pe Greab, dar nu și pe Mușat, care a scos de pe linia porții. Ratarea se răzbună, Grecu reușind să aducă egalarea pe tabelă în minutul 15 cu o execuție de excepție din colțul careului de 16 metri ce a trimis cu efect balonul la vinclul de la colțul lung. Gazdele intră la pauză în avantaj după ce Drăghici îi duce pe piteșteni în avantaj în minutul 39 cu o foarfecă din 6 metri și balonul ușor deviat de Ilie l-a păcălit pe Iacob și a intrat în plasă.

Mutările făcute de Laszlo Balint în partea a doua a jocului nu au avut menirea să dinamizeze ofensiva arădenilor, iar pe finalul jocului Cristian Dumitru a majorat scorul în minutul 88 cu o „scăriță” la capătul unui contraatac, iar în minutul 90 golgheterul Malele și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o execuție surprinzătoare, din unghi, ce l-a învins pe Iacob și a stabilit scorul final.

27 de puncte are acum FC Argeș și urcă pe locul 8, în timp ce UTA rămâne cu 25 de puncte și coboară pe locul 9.

 

FC Argeș - UTA 4-1 (2-1)

Au marcat: Grecu (min. 15), Drăghici (min. 39), Dumitru (min. 88), Malele (min. 90)/Albu (min. 10)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab - Tofan, Marici (min. 79 Boldor), Turda, Muşat - Meza Colli, I. Şerban (min. 90+1 Teles) - Drăghici (min. 72 Cr. Dumitru), Palici (min. 72 Honciu), Grecu (min. 72 De Jonghe) - Malele

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob - Peteleu, Erico, Fl. Ilie, Şliakov - Albu, Vorobjovas - Ad. Petre (min. 64 C. Rus), Roger (min. 64 Bustea), D. Rusu (min. 78 Miculescu) - Hora (min. 78 Buhăceanu)

Alte știri din Liga 1