Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Victoria ex-ului CalcanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Apr 2021

Liga 1: Victoria ex-ului Calcan

Partida din etapa a 24-a dintre FC Viitorul și Politehnica Iași, amânată la 23 februarie din cauza ceții ce a învăluit arena din Ovidiu, s-a jucat în această seară la malul mării. Pornită ca favorită în fața ultimei clasate, formația constănțeană a fost obligată să se recunoască învinsă după un gol primit din fază fixă și unul din contraatac.

Cu toate acestea, gazdele au avut primele ocazii importante ale partidei, Tsoumou în minutul 2 cu o reluare pe lângă poarta lui Brănescu din câțiva metri, pentru ca în minutul 11 atacantul congolez să trimită cu capul pe lângă. Ieșenii trimit primul șut pe poartă prin Djuranovic în minutul 12, dar Căbuz a fost pe fază și a reținut balonul. Babunski nu a putut imprima intensitate balonului la lovitura de cap din minutul 14, însă a semnat prima ocazie a părții secunde în minutul 48 cu o reluare din voleu din 6 metri la colțul scurt, Brănescu respingând cu dificultate în corner. După numai două minute a fost rândul lui Căbuz să se afirme cu un plonjon la balonul șutat foarte bine de la 30 de metri de Vega, însă din cornerul rezultat a rezultat deschiderea scorului. Calcan a bătut perfect la prima bară pentru Djuranovic, care a reluat cu capul la colțul lung și l-a învins pe Căbuz. Constănțenii s-au aruncat în căutarea golului egalării, dar fără prea multă consistență. Abia în minutul 82 Dussaut reușește o incursiune în flancul stâng încheiată cu o centrare perfectă pe linia careului mic pentru Tsoumou, care a reluat de lângă Popa și l-a învins pe Brănescu. Bucuria nu a durat decât patru minute: veteranul Cristea a primit la mijlocul terenului un balon de la Calcan și l-a returnat pe un spațiu liber între fundașii adverși, iar acesta l-a învins pe Căbuz cu un șut din cădere.

Partida s-a încheiat cu victoria ieșenilor, care fac 22 de puncte, însă nu părăsesc ultima poziție, iar Viitorul se menține pe locul 11 cu 31 de puncte.

 

FC Viitorul - Politehnica Iași 1-2 (0-0)

Au marcat: Tsoumou (min. 82)/Djuranovic (min. 51), Calcan (min. 86)

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Căbuz – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Babunski (min. 79 Andronache), Artean (min. 46 Gaztanaga), Ciobanu – Matei (min. 69 Pitu), Tsoumou, Ganea (min. 81 Haită)

Politehnica Iași (antrenor Nicolo Napoli): Brănescu – Onea, R. Popa, De Iriondo, Buşu – Vanzo, Passaglia, Vega (min. 73 Acosta) – Stan (min. 12 Calcan), Djuranovic, Popadiuc (min. 84 A. Cristea)

Alte știri din Liga 1