Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: UTA dă lovitura la GiurgiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mai 2021

Liga 1: UTA dă lovitura la Giurgiu

După înfrângerea de la Pitești, UTA își reia seria rezultatelor pozitive în deplasare cu o victorie pe terenul celor de la Astra Giurgiu.

Elevii lui Laszlo Balint au deschis scorul în minutul 21 după o verticalizare a lui Roger pe un culoar prea larg în defensiva gazdelor și Miculescu l-a executat pe Lazar cu un șut din prima, iar până la pauză au avut două șanse de a se desprinde pe tabelă. În minutul 44 Hora primește în careu o pasă de la Rusu, îl driblează pe Lazar, dar intră în unghi și trimite slab, permițându-i portarului Astrei să pareze și să rețină balonul, apoi în al doilea minut de prelungiri Peteleu trage violent de la 25 de metri puțin pe lângă stâlpul din dreapta.

Giurgiuvenii încep repriza secundă cu o ocazie foarte mare, în minutul 49 Lamanje reia cu capul din 6 metri balonul centrat din corner, iar Florin Iacob a avut un reflex de zile mari și apoi a reținut balonul pe linia porții. Eforturile gazdelor de a obține egalarea au fost încununate cu succes în minutul 81, atunci când Merloi primește o pasă excelentă din partea lui Bruno și îl execută pe Iacob cu un șut pe jos din colțul careului mic. Bucuria elevilor lui Eugen Neagoe nu a ținut, însă, prea mult. După două intervenții excelente ale tânărului Popa, înlocuitorul de la pauză al lui Lazar, la foarfeca lui Albu din minutul 86 și la o deviere involuntară a lui Montini în minutul 87, arădenii au revenit în avantaj în minutul 89 prin golul marcat cu capul de Erico da Silva din 6 metri în urma unui corner de pe partea stângă.

Acesta a fost, de altfel, golul victoriei arădene, rezultat ce urcă UTA pe locul 9 cu 28 de puncte, în timp ce Astra rămâne pe locul 11 cu 24 de puncte.

 

Astra Giurgiu - UTA 1-2 (0-1)

Au marcat: Merloi (min. 81)/Miculescu (min. 21), Erico (min. 89)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar (min. 46 M. Popa) - David Bruno, Graovac, Găman, Lamanje - Canadija (min. 58 Raspopovici), Crepulja, Răduţ - Stahl (min. 72 Merloi), Montini, D. Gheorghe (min. 15 V. Gheorghe, min. 58 Balaure)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob - Peteleu (min. 79 Roumpoulakou), Erico, Fl. Ilie, Shlyakov - Vorobjovas, Miculescu (min. 88 Ad. Petre) - Roger, Hora (min. 62 Albu), D. Rusu (min. 79 Bustea) - Buhăcianu (min. 63 Antal)

Alte știri din Liga 1