Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Trei puncte la ultima ocazie a partideiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Mar 2021

Liga 1: Trei puncte la ultima ocazie a partidei

FCSB ia trei puncte după un joc neconcludent pe Arena Națională în fața celor de la Gaz Metan Mediaș.

Oaspeții au avut două șanse importante de a deschide scorul în minutele 13 și 15 prin același Adama Sarr, la fiecare dintre ocazii unul dintre fundașii centrali ai roș-albaștrilor alunecând în momentul decisiv, primul fiind Miron, urmat de Iulian Cristea. Primul șut pe spațiul porții apărate de Pleșca a fost cel al lui Olaru din minutul 26, fază la care portarul oaspeților era bătut, dar Yuri a fost la locul potrivit și a respins, apoi în minutul 34 a fost rândul oaspeților să rateze încă o ocazie la reluarea cu capul a lui Chamed din 4 metri ce a trimis balonul pe lângă stâlpul din stânga lui Vlad.

Imediat după pauză gazdele solicită lovitură de pedeapsă la contactul dintre Velisar și Ovidiu Popescu, dar arbitrul Iulian Călin nu consideră a fi clare circumstanțele de penalty, după care în minutul 57 Octavian Popescu ratează cea mai mare ocazie a FCSB cu o reluare peste transversală din câțiva metri a balonului centrat de Moruțan. Timpul s-a scurs fără ca gazdele să schimbe ceva substanțial în joc astfel încât să-i dezechilibreze pe elevii lui Mihai Teja și abia în al doilea minut al prelungirilor o centrare a lui Moruțan să-l găsească pe Florin Tănase scăpat din marcaj de Yuri, iar lovitura de cap trimisă pe spate de decar să intre în plasă la colțul lung și să-l învingă pe Pleșca.

FCSB ia trei puncte la ultima ocazie a partidei și revine în fotoliul de lider după o etapă în care toate echipele de pe podium au câștigat cu același scor, 1-0.

 

FCSB - Gaz Metan Mediaș 1-0 (0-0)

A marcat: Fl. Tănase (min. 90+2)

FCSB (antrenor Anton Petrea): A. Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic (min. 56 Panţîru) – Olaru, Şut (min. 56 Simion), Oaidă (min. 37 Vukusic) – Moruţan, Tănase, Oct. Popescu (min. 79 Vînă)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca – Butean, Baco, Yuri, Velisar – Moura (min. 83 Francisco Junior), Alceus, Chamed (min. 83 Deaconu) – Romeo (min. 74 Ze Manuel), Plumbuitu (min. 9 Sarr), Valente (min. 74 Trif)

Alte știri din Liga 1