Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Tănase și Olaru decid învingătoarea la BotoșaniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Feb 2021

Liga 1: Tănase și Olaru decid învingătoarea la Botoșani

FCSB leagă victoriile și se face din nou un pas în fața celor de la CFR Cluj după ce s-a impus în deplasarea de pe terenul celor de la FC Botoșani.

Elevii lui Toni Petrea au fost cei care au dictat ritmul jocului pe un gazon greu, denivelat după perioada în care a fost acoperit de zăpadă și năclăit de noroi. În minutul 8 au cerut penalty la un henț al lui Chindriș, însă arbitrul Ovidiu Hațegan a considerat că înainte a fost un fault în atac al lui Miron asupra lui Papa, după care în minutul 28 Florinel Coman semnează primul șut pe poarta lui Hankic reluând destul de slab un balon respins de zidul botoșenean după o lovitură liberă executată tot de el. Mihai Roman dă replica în minutul 35 cu un șut la colțul scurt parat de Vlad, Hankic are o intervenție salutară la șutul pe jos trimis de Olaru în minutul 41, iar repriza se încheie tot cu o fază dscutabilă, un posibil penalty la contactul dintre Șut și Țigănașu în careul gazdelor.

Partea a doua începe cu un șut din prima din afara careului trimis de Țigănașu pe direcția lui Vlad, apoi cinci minute mai târziu Șeroni reia cu capul după un corner executat de Mihai Roman, însă nu reușește să îi pună probleme portarului oaspeților. Au urmat două faze care au decis soarta partidei, faze în care execuții individuale ale jucătorilor FCSB au stabilit învingătoarea. În minutul 55 Florin Tănase primește balonul în zonă centrală la limita careului de 16 metri și îl învinge pe Hankic cu un șut cu șpițul ce a trimis balonul în dreapta portarului, apoi în minutul 66 Moruțan șutează din afara careului, Hankic respinge în lateral până la Olaru, care trimite o torpilă la colțul scurt, balonul oprindu-se în plasă după ce a fost deviat în transversală de portarul gazdelor.

Sufocați de presingul roș-albaștrilor, botoșenenii nu au mai avut nicio ocazie până la final și cu 37 de puncte rămân pe locul 5.

 

FC Botoșani - FCSB 0-2 (0-0)

Au marcat: Fl. Tănase (min. 55), Olaru (min. 66)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Hankici – Braun (min. 73 Patache), Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Florescu (min. 46 Fili) – Caia (min. 9 M. Roman, min. 88 Toutouh), Al Mawas, Keyta (min. 73 Ashkovski)

FCSB (antrenor Anton Petrea): A. Vlad – Haruţ (min. 46 I. Cristea), Ov. Popescu, Miron, Radunovic - Moruţan, Şut, Olaru - Oct. Popescu (min. 72 Oaidă), Fl. Tănase, Fl. Coman (min. 85 Vukusic)

Alte știri din Liga 1