Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Succes la limită pentru gazde la Sf. GheorgheBogdan Balas / SportPictures.eu
28 Apr 2021

Liga 1: Succes la limită pentru gazde la Sf. Gheorghe

Sepsi OSK a învins la Sfântu Gheorghe Academica Clinceni și se apropie la patru puncte de ocupanta locului 3, Universitatea Craiova.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Nouvier în minutul 36 după o fază în care oaspeții au reclamat o poziție de ofsaid la autorul golului. Francezul a plecat dintr-o poziție suspectă în momentul pasei în adâncime trimise de Eder Gonzalez și după o cursă de 20 de metri l-a învins pe Ureche cu un șut din centrul careului. Portarul Academicii a avut o intervenție salutară în minutul 90 la o lovitură liberă executată de Vașvari și a scos balonul în corner, în rest partida nu a produs faze semnificative de poartă.

Cu 30 de puncte, Sepsi OSK se distanțează de ultimele două clasate din ierarhia play-off-ului și așteaptă un pas greșit al oltenilor pentru a se apropia de podiumul competiției.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Academica Clinceni 1-0 (1-0)

A marcat: Nouvier (min. 36)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Aganovici, Bouhenna, Mitrea, Ştefănescu – Achahbar (min. 63 Purece), Eder Gonzalez (min. 63 Kovacs), Vaşvari – Petrila (min. 46 Golofca), Dumiter (min. 68 Safranko), Nouvier (min. 83 Fl. Ştefan)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Ureche – Pashov (min. 46 Andronic), Patriche, Gardoş (min. 65 Chandarov), Dobrescu (min. 87 Longher) – Cascini, Ventura – Achim, Rusescu, Cordea (min. 73 Pîrvulescu) – Chunchukov

Alte știri din Liga 1