Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii revin pe loc de barajRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Mai 2021

Liga 1: Sibienii revin pe loc de baraj

FC Voluntari face un pas greșit și cedează toate punctele pe teren propriu în partida cu FC Hermannstadt.

Sibienii au tremurat serios în primul sfert de oră al partidei când ghinionistul Betancor a trimis de două ori balonul în barele porții lui Figueiredo. În minutul 7 portarul sibienilor a deviat decisiv șutul spaniolului și balonul a lovit bara din dreapta sa, iar în minutul 11 atacantul a preluat un balon în careul oaspeților, a pătruns și a șutat cu sete în rădăcina barei de la colțul scurt, cea din stânga lui Figueiredo. Unicul gol al partidei a fost marcat de Belu-Iordache în minutul 45 după o centrare de pe partea stângă, o preluare largă în careul mic și un călcâi din apropierea porții goale.

Ilfovenii au alergat zadarnic după egalare și sibienii trec pe locul 14, loc de baraj, cu 19 puncte. FC Voluntari înregistrează a doua înfrângere consecutivă și cu 23 de puncte staționează pe locul 12, imediat deasupra locurilor de baraj.

 

FC Voluntari - FC Hermannstadt 0-1 (0-1)

A marcat: Belu-Iordache (min. 45)

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Râmniceanu - I. Balaur (min. 72 Garba), Tamaş, Armaş, - Cr. Costin (min. 73 Ricardinho), I. Gheorghe, Droppa (min. 66 Pesic), Ivanov (min. 80 Anderson), Al. Vlad – Betancor, Angelov

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Beza): Figueiredo - Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruţ (min. 87 Vodă) - Belu-Iordache, Dâlbea, Addae (min. 88 Pires), Sîntean (min. 63 Alhassan) – Aosman (min. 37 Petrescu) – Yazalde (min. 87 Aralica)

Alte știri din Liga 1