Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii cu ocaziile, ilfovenii cu golulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Mar 2021

Liga 1: Sibienii cu ocaziile, ilfovenii cu golul

FC Voluntari învinge FC Hermannstadt pe teren propriu cu ajutorul portarului Figeuiredo și ia trei puncte esențiale cu a treia victorie în ultimele patru etape.

Sibienii au fost mai prezenți în atac, prima lor ocazie fiind consemnată în minutul 5 la lovitura de cap a lui Mayoral din 8 metri ce a trecut pe lângă stâlpul din dreapta lui Rîmniceanu. Un minut mai târziu Sîntean este găsit cu o pasă de Mayoral în zona punctului cu var, dar atacantul nu reușește să-l învingă pe Rîmniceanu din poziție de unu la unu. Portarul gazdelor este din nou la post în minutul 26 la un șut din unghi al lui Mayoral, iar repriza se încheie cu o nouă paradă reușită la șutul lui Aosman scos de sub transversală.

Imediat după pauză Sîntean îi verifică reflexele lui Rîmniceanu cu un șut de la 18 metri, apoi în minutul 50 se înscrie unicul gol al partidei: Ion Gheorghe șutează de la limita careului de 16 metri, Figueiredo blochează balonul, dar nu îl reține și apoi îl scapă în plasă. Elevii lui Bogdan Andone continuă să stea bine în defensivă conduși din teren de Tamaș, care a comis o singură greșeală, în minutul 81 deviind cu capul centrarea lui Belu-Iordache până la Sebaihi, a cărui reluare cu capul nu prinde cadrul porții.

Succesul îi urcă pe cei de la FC Voluntari pe locul 12 cu 31 de puncte, în timp ce sibienii rămân cu 23 de puncte pe penultimul loc.

 

FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-0 (0-0)

Au marcat: I. Gheorghe (min. 50)

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Rîmniceanu - Balaur, Tamaş, Armaş - Costin (min. 84 Vlad), I. Gheorghe (min. 90+1 Ilie), Droppa, Veiga Lopes, Briceag - Jefte (min. 67 Ricardinho), Pesic (min. 67 Angelov)

FC Hermannstadt (antrenor Liviu Ciobotariu): Figueiredo - Scarlatache, Viera (min. 81 Petrescu), Stoica (min. 68 Matricardi), Opruţ - Romario (min. 62 Bagaric), Dâlbea (min. 82 Yazalde), Aosman - Belu-Iordache, David Mayoral, Sîntean (min. 62 Sebaihi)

Alte știri din Liga 1