Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză la indigoValentin Macrea / SportPictures.eu
05 Mai 2021

Liga 1: Remiză la indigo

FC Hermannstadt și FC Viitorul s-au anihilat una pe cealaltă în meciul disputat la Mediaș, meci tras la indigo după cel disputat în urmă cu o lună și jumătate în urmă în sezonul regulat.

După un început mai bun al constănțenilor, cu șutul de la distanță al lui Tsoumou din minutul 4 reținut la rădăcina barei din stânga sa de Figueiredo și cu lovitura liberă a lui Benzar din minutul 20 ce a trimis balonul puțin peste transversală, gazdele au bifat la rândul lor prima ocazie în minutul 27 la șutul lui Dâlbea peste transversală din 15 metri. Până la pauză Petrișor Petrescu are un șut deviat de un fundaș advers, balonul trecând puțin pe lângă bara din stânga lui Cojocaru.

În partea a doua a meciului Romario Pires îl întinde pe Cojocaru cu un șut de la mare distanță (min. 65), portarul oaspeților fiind la post și la reluarea cu capul a lui Scarlatache în urma unei lovituri libere (min. 74). Figueiredo s-a evidențiat și el la lovitura liberă de la 30 de metri executată de Ciobanu (min. 76), iar până la final mai notăm doar eliminarea lui Romario Benzar petrecută în minutele de prelungiri pentru două cartonașe galbene primite în interval de două minute.

Remiza albă nu servește niciuneia dintre combatante, care rămân în zona fierbinte a clasamentului, Viitorul cu 23 de puncte, iar sibienii cu 20.

 

FC Hermannstadt - FC Viitorul 0-0 (0-0)

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Beza): Figueiredo - Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruţ (min. 90+1 Aralica) - Belu-Iordache (min. 72 Măţel), Dâlbea (min. 73 Mayoral), Addae, P. Petrescu - Sîntean (min. 60 R. Pires), Yazalde

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc (min. 80 Marquinhos) - Grădinaru, Artean, Grameni - A. Ciobanu – Tsoumou (min. 65 Chiţu), Jo Santos (min. 80 Fernandes)

Alte știri din Liga 1