Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză fără gol pe „Marin Anastasovici”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Apr 2021

Liga 1: Remiză fără gol pe „Marin Anastasovici”

Astra și UTA au terminat fără gol înscris partida de la Giurgiu din deschiderea ultimei etape a sezonului regulat.

Partida a avut doar câteva ocazii mari de gol, oaspeții fiind mai incisivi în prima parte a jocului: Antal, în minutul 21 cu un șut direct pe poartă dintr-o lovitură liberă din flancul stâng scos de la vinclu de Lazar, și Shlyakov, în minutul 35 cu un șut din colțul careului mare respins cu dificultate de portarul gazdelor.

Partea a doua a jocului a adus în teren o echipă giurgiuveană mai motivată și în minutul 51 Balaure a tras de la 20 de metri pe centrul porții, fără emoții pentru Iacob, iar peste 10 minute Găman a reluat cu capul după un corner și l-a obligat pe Vorobjovas să respingă de pe linia porții. Eliminarea lui Shlyakov din minutul 71 a limitat și mai mult raza de acțiune, partida încheindu-se cu o remiză ce nu afectează poziția în clasament a ambelor formații.

Astra face 38 de puncte și ocupă locul 8, iar UTA se plasează două locuri mai jos cu 37 de puncte.

 

Astra Giurgiu - UTA 0-0 (0-0)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar - Raspopovic, Găman, Graovac, Bruno - Canadija (min. 80 Crepulja), Boe Kane, Merloi (min. 46 Balaure) - Stahl, Krpic, V. Gheorghe

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob - Tomozei, Erico, Fl. Ilie, Shlyakov - Antal (min. 75 Bustea), Albu, Vorobjovas, D. Rusu (min. 46 Buhăcianu, min. 90 Voinea) - I. Hora (min. 75 Roumpoulakou), Ad. Petre (min. 90 Miculescu)

Alte știri din Liga 1