Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiza ce nu servește nimănuiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mar 2021

Liga 1: Remiza ce nu servește nimănui

FC Voluntari și Dinamo au terminat la egalitate partida de pe arena „Anghel Iordănescu”, un meci cu două goluri de calitate și alte câteva faze interesante.

Partida a început cu execuția de excepție a lui Steliano Filip în urma căreia s-a deschis scorul, un șut din prima cu exteriorul de la limita careului al mijlocașului stânga după o pasă în cros a celuilalt mijlocaș de bandă, Sorescu, ce a trimis balonul cu efect în plasa laterală de la colțul lung. Gazdele dau replica cu un șut la firul ierbii al lui Betancor în minutul 36 la care Eșanu a răspuns cu o paradă de efect. Atacantul spaniol a reușit să restabilească egalitatea în minutul 52 după un un-doi cu Ivanov și un șut cu exteriorul la colțul scurt peste umărul lui Eșanu. După ce a semnat un assist, Ivanov a primit direct cartonașul roșu în minutul 60 în urma unei ieșiri violente asupra lui Steliano Filip, dinamovistul faultându-l și apoi reproșându-i faptul că simulează. O mână în gâtul lui Filip i-a adus bulgarului eliminarea, astfel încât gazdele au fost nevoite să evolueze în inferioritate numerică. Surprinzător, acest lucru a ajutat la deschiderea jocului. Dinamo a început să preseze, iar FC Voluntari a încercat să profite de spațiile din defensiva oaspeților. Puljic trimite cu capul pe lângă poartă din poziție foarte bună (min. 63), pentru ca nou-intratul Robert Moldoveanu să execute o foarfecă în minutul 72 la prima atingere de balon, dar Armaș a fost la locul potrivit și a respins de pe linia porții. Pe contraatac, Pesic nu reușește să centreze pentru doi colegi liberi, apoi tot el ratează o ocazie imensă în minutul 83 nereușind să îl învingă pe Eșanu ieșit la marginea careului ca să-l blocheze, iar pe continuarea fazei Mailat a tras direct în Puljic din colțul careului mic. Anton îi testează reflexele lui Rîmniceanu cu un șut din afara careului (min. 84), iar Moldoveanu nu l-a putut învinge pe portarul gazdelor din interiorul careului (min. 87), în ambele faze acesta reușind să respingă în corner. A fost ultima ocazie notabilă a partidei rezultatul de egalitate menținând cele două formații pe pozițiile lor, Dinamo pe 13 cu 27 de puncte, iar FC Voluntari pe 14 cu 25 de puncte.

 

FC Voluntari - Dinamo București 1-1 (0-1)

Au marcat: Betancor (min. 52)/St. Filip (min. 19)

FC Voluntari (antrenor Vasile Maftei): Rîmniceanu - I. Gheorghe (min. 46 Mailat, min. 90 Lopes), Balaur (min. 46 Tavares), Tamaş, Armaş, Briceag (min. 46 Al. Vlad) - Ivanov, Droppa, Al. Ilie (min. 46 Costin) - Jefte Betancor, Pesici

Dinamo București (antrenor Ionel Gane): Eşanu - Puljici, Bejan, R. Grigore - Sorescu (min. 86 Borduşanu), Răuţă (min. 40 Achim), Anton, S. Filip - Morsay (min. 71 Moldoveanu), Gueye, Creţu (min. 46 Fabbrini)

Alte știri din Liga 1