Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Remiză albă la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Mai 2021

Liga 1: Remiză albă la Voluntari

FC Voluntari ratează șansa de a se menține la egalitate de puncte cu Viitorul și de a sta în plasa echipelor clasate peste linia locurilor de baraj după ce astăzi a remizat pe teren propriu cu liderul play-out-ului, Chindia Târgoviște.

La primul meci cu Liviu Ciobotariu pe banca tehnică, ilfovenii au avut o primă ocazie în minutul 12 la centrarea lui Ricardinho pe 6 metri la care, însă, Ilie nu a putut ajunge, apoi Chindia se apropie de buturile apărate de Râmniceanu în minutul 24, dar lovitura de cap a lui Dumitrașcu din 8 metri trece mult pe lângă poartă. Tamaș îl întinde pe Moldovan în minutul 31 cu o execuție din lovitură liberă pe sub zid ce a trimis mai mult plasat balonul la rădăcina barei din dreapta portarului oaspeților. Minutul 35 aduce cea mai frumoasă fază și cea mai mare ocazie de gol a ilfovenilor: Betancor preia cu dreptul un balon la 10 metri în unghi de 45 de grade și șutează din întoarcere tot cu dreptul lobat și mingea cade pe transversală. Neguț trimite pe lângă poartă în minutul 45 și subliniază echilibrul de forțe din teren, însă în partea a doua a jocului elevii lui Emil Săndoi cedează inițiativa. Așteptând să speculeze spațiile pe care gazdele le-ar fi putut lăsa pe măsură ce timpul trece, târgoviștenii nu au mai bifat mari ocazii de gol. Tamaș și-a condus foarte bine colegii din compartimentul defensiv, dar din păcate colegii din avanposturi au fost lipsiți de inspirație. Doar șutul lui Briceag din minutul 55, trimis din 15 metri puțin pe lângă poartă după o acțiune personală, și cel al lui Angelov din minutele de prelungiri, o execuție lipsită de forță trimisă din colțul careului mic, au dat emoții la poarta lui Moldovan.

O remiză albă ce îi duce pe ilfoveni la 24 de puncte, tot atâtea cât are și Astra, echipa pe care o vor întâlni la Giurgiu etapa viitoare.

 

FC Voluntari - Chindia Târgoviște 0-0 (0-0)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): Rîmniceanu – Balaur (min. 78 Angelov), Tamaş, Armaş – Ricardinho, Droppa (min. 46 Pesic), Ivanov (min. 87 Lopes), Briceag – Ilie (min. 46 Costin), Betancor, Gheorghe (min. 88 Tavares)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Moldovan – Iacob, Celea, Căpuşă, Dinu – Neguţ (min. 88 Neicuţescu), Raţă, Dulca, Dumitraşcu (min. 78 Yameogo) – Popa (min. 79 Kocic), Florea (min. 67 Berisha)

Alte știri din Liga 1