Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Politehnica Iași retrogradează de pe ultima pozițieRobin Vasilius / SportPictures.eu
15 Mai 2021

Liga 1: Politehnica Iași retrogradează de pe ultima poziție

Politehnica Iași a pierdut partida din Copou contra celor de la FC Hermannstadt și cu o etapă înainte de finalul play-out-ului se menține pe ultimul loc cu 20 de puncte, cu trei mai puține decât sibienii care ocupă locul 15.

Victoria era obligatorie pentru fiecare dintre combatante pentru a menține speranța obținerii in extremis al unui loc de baraj, balanța fiind înclinată în minutul 78 de golul marcat de Alhassan. Intrat cu numai patru minute mai devreme în teren, mijlocașul ghanez al formației sibiene înscriind cu un șut lângă bara din dreapta lui Brînză după un un-doi cu David Mayoral. Până la acel moment ocaziile au fost împărțite. Gazdele au avut un șut al lui Onea (min. 7) ce a trecut peste transversală și o reluare din careul mic a lui Popadiuc (min. 15) la care Figueiredo a avut o intervenție salutară, apoi sibienii au avut două ratări la lovitura de cap a lui Viera (min. 26) și la șutul lui David Mayoral (min. 36) după o acțiune de contraatac, ambele fără ca balonul să prindă cadrul porții. În partea a doua a jocului ieșenii au avut o ocazie importantă în minutul 68 la pătrunderea în careu și șutul puternic al lui Zajmovic, dar balonul trimis de el a fost chiar pe direcția lui Figueiredo. A urmat golul lui Alhassan ce a parafat victoria sibienilor.

În ultima etapă Politehnica Iași se deplasează la Mediaș pentru meciul cu Gaz Metan, tot acolo urmând să evolueze și FC Hermannstadt contra celor de la FC Argeș.

 

Politehnica Iași - FC Hermannstadt 0-1 (0-0)

A marcat: Alhassan (min. 78)

Politehnica Iași (antrenor Nicolo Napoli): Brînză – Onea, De Iriondo (min. 87 Zaharia), Baxevanos, Buşu – Gaitan (min. 87 An. Cristea), Passaglia – Platini, Vanzo (min. 69 Vega), Stan (min. 5 Popadiuc) – Zajmovic (min. 87 Cana)

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Beza): Figueiredo – Măţel, Viera, Scarlatache, Opruţ – Belu (min. 74 Bagaric), Dâlbea, Addae (min. 74 Alhassan), Buzan (min. 14 P. Petrescu) – Mayoral, Yazalde (min. 83 R. Pires)

Alte știri din Liga 1