Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Piteștenii s-au sabotat în GruiaFlaviu Buboi / SportPictures.eu
01 Mar 2021

Liga 1: Piteștenii s-au sabotat în Gruia

CFR Cluj a „demolat” în Gruia FC Argeș și își îmbunătățește golaverajul, parametru la care stă mai slab în comparație cu FCSB. Elevii lui Edi Iordănescu au primit o mână de ajutor din partea lui Luka Maric, fundașul central al piteștenilor provocând două penalty-uri și înscriind un autogol după o prestație de coșmar.

Primul penalty l-a provocat din imprudență în minutul 34 când a încercat să degajeze un balon la limita careului, dar Debeljuh a fost mai iute și a atins primul balonul, recepționând o lovitură în gambă. Arbitrul Sebastian Colţescu a indicat punctul cu var și Deac a transformat, cei doi repetând secvența trei minute mai târziu. De această dată Maric a comis henț în suprafața de pedeapsă în urmărirea unui balon centrat de Costache din flancul drept. Un semn de întrebare se ridică referitor la poziția din care a plecat mijlocașul gazdelor în momentul în care a primit pasa, dar Colțescu a lăsat faza să continue și i-a oferit șansa lui Deac să facă dubla de la punctul cu var. Coșmarul lui Maric continuă în minutul 48, atunci când a deviat decisiv în propria poartă balonul centrat de Chipciu și șansele celor de la FC Argeș la un rezultat pozitiv s-au năruit. Costache face 4-0 în minutul 69 după un un-doi cu Omrani, iar Rondon a stabilit scorul final în minutul 77 după un assist al lui Deac.

Piteștenii pierd primul meci după o serie de 11 rezultate pozitive și rămân cu 30 de puncte pe locul 9, în timp ce CFR Cluj face 54 de puncte și egalează liderul FCSB.

 

CFR Cluj - FC Argeș 5-0 (2-0)

Au marcat: Deac (min. 35 pen. și 38 pen.), Maric (min. 48 aut.), Costache (min. 69), Rondon (min. 77)

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Bălgrădean - Susic (min. 74 Rondon), Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Bordeianu (min. 74 Hoban), M. Gîdea (min. 13 Păun) - Chipciu (min. 75 Manea), Debeljuh (min. 65 Omrani), Costache

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab - Tofan, Turda, Maric, Muşat - Meza Colli (min. 78 Honciu), Şerban - P. De Lucas (min. 56 Mediop), Palic (min. 65 Maes), C. Dumitru (min. 65 Grecu) - Drăghici (min. 56 Năstăsie)

Alte știri din Liga 1