Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Oltenii profită de cadourile gazdelorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mar 2021

Liga 1: Oltenii profită de cadourile gazdelor

Gaz Metan Mediaș s-a împiedicat pe teren propriu în partida cu Universitatea Craiova și extinde la 6 seria înfrângerilor.

Un șut al lui Chamed care a lovit bara porții lui Pigliacelli în minutul 2 anunța un meci de foc pentru olteni, dar totul a fost doar un foc de paie. Iureșul de început al gazdelor s-a atenuat treptat, în timp ce oltenii dădeau impresia că sunt în continuare în căutarea unei idei salvatoare care să-i aducă mai ușor și mai repede în poziție de finalizare. Și dacă ei nu au reușit, Roberto Romeo le-a dat mutarea câștigătoare în minutul 49. O centrare de pe partea dreaptă a atacului oltenilor trimisă de Vătăjelu este respinsă prost de italian în mijlocul careului direct în picioarele lui Andrei Ivan, care l-a executat pe Pleșca cu un șut la firul ierbii. În minutul 60 este rândul lui Yuri să le facă un cadou oaspeților, o minge pierdută de el în fața lui Ivan i-a permis acestuia să pătrundă și să paseze la 6 metri pentru Cicâldău, care a reluat relaxat în plasă. Neputința elevilor lui Mihai Teja le-a sporit starea de nervozitate, în minutul 79 Chamed fiind eliminat pentru o mână în gât băgată lui Camara în urma unui fault în linia de margine, iar finalul nu a mai adus nimic nou.

Universitatea face 53 de puncte și așteaptă de pe locul 3 orice greșeală a FCSB și CFR Cluj, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 12 cu 28 de puncte.

 

Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova 0-2 (0-0)

Au marcat: A. Ivan (min. 49), Cicâldău (min. 60)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca – Butean, Larie, Yuri, Velisar – De Moura (min. 76 F. Junior), Alceus (min. 76 Horşia), Romeo (min. 76 R. Deaconu) – Chamed, Mateş (min. 8 Sarr), Ze Manuel (min. 63 Morar)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Bic (min. 81 Fedele) – Cîmpanu (min. 73 Camara), Cicâldău (min. 87 Căpăţână), Baiaram (min. 87 V. Constantin) – A. Ivan (min. 81 Tudorie)

Alte știri din Liga 1