Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Nimic la nimic la MediașAlexandru Veres / SportPictures.eu
02 Apr 2021

Liga 1: Nimic la nimic la Mediaș

Gaz Metan și Astra Giurgiu au oferit la Mediaș o sesiune de 90 de minute de mișcare pe teren, fără un spectacol fotbalistic, așa cum s-ar fi așteptat de la o pretendentă la locurile de play-off. În afara a două faze, mingea șutată de Ze Manuel și respinsă de Lazar în bară în minutul 34 și șutul din afara careului pe centrul porții trimis de Morar și prins fără probleme de portarul Astrei în minutul 39, partida a fost o deziluzie din punct de vedere al prestației formației giurgiuvene. Elevii lui Eugen Neagoe ar fi avut nevoie de cele trei puncte pentru a urca cel puțin temporar pe locul 6 și pentru a juca meciul decisiv pe teren propriu cu UTA. Cu toate acestea, giurgiuvenii au evoluat ca o echipă abia reunită după pauza din intersezon și încearcă să lege din nou relațiile de joc.

Cu cele 37 de puncte acumulate după 29 de etape, Astra urcă pe locul 7, în timp ce Gaz Metan a făcut 30 de puncte și se menține pe locul 13.

 

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu 0-0 (0-0)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca – Yuri, Larie, Horj – Butean, G. De Moura, Alceus, Velisar (min. 79 Horşia) – V. Morar (min. 76 Valente), P. Iancu (min. 28 Ze Manuel, min. 76 Sarr), R. Deaconu (min. 79 Trif)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar – Raspopovic, Hugo Sousa, Graovac, David Bruno – P. Banu (min. 6 Canadija), Boe Kane, Crepulja (min. 58 Wutrich) – Stahl (min. 75 Merloi), Montini (min. 46 Krpic), V. Gheorghe (min. 58 Răduţ)

Alte știri din Liga 1