Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Hermannstadt redivivusValentin Macrea / SportPictures.eu
03 Apr 2021

Liga 1: Hermannstadt redivivus

FC Hermannstadt a depășit categoric FC Argeș în partida disputată la Mediaș și obține prima victorie după o serie de cinci partide în care nu a luat decât un punct.

Moralul bun al formației piteștene, cu aspirații de play-off, a fost alimentat de un gol înscris din penalty de Malele în minutul 24, o lovitură ratată inițial, dar repetată din cauza faptului că Figueiredo nu a păstrat cel puțin un picior pe linia porții. Arbitrul Radu Petrescu a dictat lovitura de pedeapsă ca urmare a unui fault evident al lui Stoica asupra lui Cristian Dumitru, cel mai periculos jucător al piteștenilor alături de autorul golului.

După un start poticnit, sibienii au reușit să egaleze înainte de pauză prin Yazalde, în minutul 43 atacantul reluând cu capul din 7 metri centrarea trimisă din partea stângă de Petrișor Petrescu. Portughezul și-a adus echipa în avantaj în minutul 51 când l-a presat pe Mușat și a reluat din apropiere o minge centrată din corner la bara a doua de același Petrescu, la care Greab a fost spectator. După ce au scăpat cu bine de ocaziile lui Dumitru (min. 55) și Palic (min. 70), sibienii punctează din nou prin Aosman în minutul 77 cu o reluare din mijlocul careului după o pasă excelentă trimisă lobat de Belu-Iordache, iar Mățel a stabilit scorul final în ultimele secunde ale prelungirilor cu o execuție la vinclu a unei lovituri libere de la 22 de metri.

FC Hermannstadt face 26 de puncte, cu unul mai puțin decât Dinamo, dar nu părăsește penultima poziție, în timp ce pentru FC Argeș, rămasă cu 37 de puncte, șansele pentru un loc de play-off sunt minime.

 

FC Hermannstadt - FC Argeș 4-1 (1-1)

Au marcat: Yazalde (min. 43 și 51), Aosman (min. 77), Mățel (min. 90+5)/Malele (min. 24 pen.)

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Beza): Figueiredo – Măţel, Matricardi, I. Stoica, Opruţ – Buzan (min. 25 Petrescu), Dâlbea, Yazalde (min. 62 Pires), Sebaihi (min. 62 Belu-Iordache) – Aosman (min. 80 Addae) – Bagaric (min. 80 Aralica)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab – Tofan (min. 78 Ndiaye), Turda, Maric, Muşat – Meza Colli, I. Şerban (min. 82 Honciu), C. Dumitru (min. 83 Grecu) – Drăghici (min. 66 Maes), Malele, Palic (min. 78 Năstăsie)

Alte știri din Liga 1