Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Gol din corner și victorie la limită pentru CFR ClujGheorghe Fluster / SportPictures.eu
06 Mai 2021

Liga 1: Gol din corner și victorie la limită pentru CFR Cluj

CFR Cluj a rezolvat partida de la Clinceni contra celor de la Academica cu un gol în startul partidei.

Specialitatea casei pentru elevii lui Edi Iordănescu, un corner, a fost cel care a produs schimbarea tabelei încă din minutul 6: o execuție a lui Chipciu a ajuns la Burcă la 7 metri, fundașul a reluat cu piciorul pe spate până la Itu în careul mic și acesta a trimis din cădere balonul în plasă. Scorul putea evolua dacă șutul lui Păun de la 25 de metri trimis în minutul 16 nu ar fi zguduit transversala porții apărate de Ureche, portarul gazdelor fiind la post în minutul 23 la șutul lui Omrani din interiorul careului. Gazdele nu au contat prea mult în ofensivă în prima parte a jocului și doar o fază fixă a adus pericolul la poarta lui Arlauskis. În minutul 38 Rusescu execută o lovitură liberă de la 17 metri și trimite balonul pe jos pe lângă Deac, culcat în spatele zidului, și a fost aproape să-l surprindă pe portarul oaspeților, care a reținut în doi timpi. În startul părții secunde Omrani îl pune la încercare pe Ureche cu un șut la colțul lung, dar portarul gazdelor respinge din plonjon (min. 48), iar la poarta cealaltă Chunchukov nu reușește să-l lobeze pe Arlauskis după ce într-o primă instanță l-a driblat pe portarul oaspeților (min. 51).

CFR se impune la limită și acumulează 45 de puncte, în timp ce Academica rămâne cu 25 de puncte pe ultimul loc al play-off-ului.

 

Academica Clinceni - CFR Cluj 0-1 (0-1)

A marcat: Itu (min. 6)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Ureche - F. Achim, Bilali, Gardoş, Dobrescu – Cebotaru (min. 84 Chandarov), Cascini - A. Popa (min. 73 Pîrvulescu), Rusescu, Cordea – Chunchucov (min. 73 Markovic)

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (min. 66 Costache), Bordeianu, Gîdea (min. 5 Chipciu, min. 78 Hoban) - Deac, Omrani (min. 78 Debeljuh), Păun (min. 66 Sigurjonsson)

Alte știri din Liga 1