Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Fără emoții cu „lanterna roșie”Flaviu Buboi / SportPictures.eu
14 Mar 2021

Liga 1: Fără emoții cu „lanterna roșie”

CFR Cluj a trecut la pas în Gruia de Politehnica Iași, o echipă în derivă pentru care sosirea lui Nicolo Napoli la cârmă cere timp pentru a-și vedea efectele. Loviți de COVID-19 și decimați în linia ofensivă prin absența lui Costache, Rondon și Debeljuh, clujenii nu au arătat că suferă în acest compartiment. Omrani a revenit cu succes și a semnat o reușită și o pasă decisivă liniștind cumva grijile pe care echipa tehnică din perspectiva meciului din etapa viitoare cu FCSB.

Ieșenii au rezistat până pe finele primei reprize, când Chipciu a deschis scorul în minutul 44 cu un șut din întoarcere de la 16 metri, apoi pe minutele de prelungiri Omrani a reluat din 7 metri centrarea la prima bară trimisă de pe linia de fund de Itu. Situația clarificată la pauză a liniștit jocul clujenilor, care au dus scorul la 3-0 după un contraatac încheiat cu o combinație între Omrani și Deac, ultimul rămânând singur cu Brănescu după o pasă filtrantă a francezului. Scorul final a fost stabilit de același Deac în minutul 87 după o pasă inspirată dată cu călcâiul de islandezul Sigurjonsson, aflat la primul său joc în tricoul CFR-ului.

Cele patru goluri îmbunătățesc golaverajul clujenilor, ajunși acum la +29 față de +32 cât au cei de la FCSB, cu care se află la egalitate de puncte, 60. Ieșenii continuă criza și cu 16 puncte văd cum distanța față de penultimul loc se mărește.

 

CFR Cluj - Politehnica Iași 4-0 (2-0)

Au marcat: Chipciu (min. 44), Omrani (min. 45+2), Deac (min. 61 și 87)

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Sandomierski - Susici (70 Ciobotariu), Vinicius, A. Burcă, Latovlevici - C. Deac, Bordeaianu, Itu (min. 76 Carnat) - Gîdea (min. 13 Chipciu), Omrani (min. 76 Pereira), A. Păun (min. 76 Sigurjonsson)

Politehnica Iași (antrenor Nicolo Napoli): Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - R. Popa (min. 46 Acosta), Vanzo - Calcan, D. Flores (min. 46 Platini), A. Stan (min. 4 Vega, min. 70 De Iriondo) - Duranovici

Alte știri din Liga 1