Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Voluntari se impune în derby-ul IlfovuluiGheorghe Fluster / SportPictures.eu
13 Mar 2021

Liga 1: FC Voluntari se impune în derby-ul Ilfovului

FC Voluntari obține trei puncte imense în lupta pentru evitarea retrogradării după o victorie în dery-ul Ilfovului cu Academica Clinceni.

Disputat pe un teren foarte greu la Clinceni, jocul a fost tranșat de elevii lui Bogdan Andone cu un gol de generic în minutul 45. Tamaș a recuperat un balon la limita propriului careu și a trimis o pasă de peste 60 de metri pentru sprintul lui Jefte Betancor, urmat de un lob, o execuție de efect a spaniolului ce l-a depășit pe Vâlceanu, ieșit dintre buturi. Elevii lui Ilie Poenaru nu și-au creat mari șanse de a marca, doar șuturile lui Cordea (min. 18) și Chunchukov (min. 28) au ratat de puțin ținta, iar Chandarov a ratat cea mai mare ocazie a partidei în minutul 83 când a tras din interiorul careului și balonul s-a scurs pe lângă stâlpul de la colțul lung al porții apărate de Râmniceanu.

Cele trei puncte îi urcă pe cei de la FC Voluntari pe locul 12 la egalitate cu Gaz Metan, câte 28 de puncte, dar cu golaveraj superior medieșenilor, în timp ce Academica rămâne cu 37 de puncte pe locul 6 și privește cu atenție și îngrijorare meciul dintre Chindia și Astra, o victorie a târgoviștenilor urmând să-i coboare în afara locurilor de play-off.

 

Academica Clinceni - FC Voluntari 0-1 (0-1)

A marcat: Jefte Betancor (min. 45)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Pashov (min. 59 Chandarov), Bilali, Gardoş, Pîrvulescu (min. 15 Dobrescu) - Cordea, Moulin, Cascini (min. 59 Ad. Popa), C. Tănase - Andronic  (min. 46 Rusescu), Chunchukov

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Râmniceanu - Balaur (min. 76 Achim), Tamaş, Armaş - C. Costin, I. Gheorghe, Droppa (min. 84 Ricardinho), Helder Tavares, Briceag - Betancor, Pesic (min. 75 Lopes)

Alte știri din Liga 1