Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: FC Argeș spulberă iluziile ChindieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Apr 2021

Liga 1: FC Argeș spulberă iluziile Chindiei

FC Argeș a revenit după ce a fost condusă de Chindia Târgoviște și a învins cu 3-1 pentru a termina prima fază a campionatului pe locul 7, primul sub linia play-off-ului.

Rămasă cu șanse minime în lupta pentru un loc în top 6, Chindia a deschis scorul în minutul 30 după un șut superb al lui Dumitrașcu de la 20 de metri ce l-a învins pe Greab. Piteștenii au fost mai incisivi în partea a doua a jocului și au reușit egalarea în minutul 55 dintr-un penalty contestat de oaspeți, arbitrul Istvan Kovacs indicând punctul cu var după un duel între Năstăsie și Dumitrașcu, iar Malele a transformat. Tot Năstăsie și-a adus echipa în avantaj în minutul 78 cu un șut din interiorul careului după o pasă cu călcâiul a lui Malele, atacantul elvețian reușind dubla în minutul 88 după o cursă solitară și un șut la colțul scurt.

Chindia și-a văzut iluziile spulberate și încheie cele 30 de etape pe locul 8 cu 39 de puncte, cu unul mai puțin decât FC Argeș.

 

FC Argeș - Chindia Târgoviște 3-1 (0-1)

Au marcat: Malele (min. 55 pen. și 88), Năstăsie (min. 78)/Dumitraşcu (min. 30)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab - Tofan, Maric, Turda, Muşat - Meza Colli, Honciu - Grecu (min. 46 Năstăsie), Palic (min. 89 Deslandes), Dumitru (min. 90+1 Drăghici) - Malele (min. 90+2 Mediop)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, Fomba (min. 81 Yameogo) - Raţă (min. 81 Mitrea), Iacob, Dulca, Dumitraşcu (min. 81 Neicuţescu) - Popa, Florea (min. 62 Neguţ)

Alte știri din Liga 1