Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dubla lui Ivanov aduce victoria oaspeților în CopouRobin Vasilius / SportPictures.eu
01 Mar 2021

Liga 1: Dubla lui Ivanov aduce victoria oaspeților în Copou

Sosirea lui Marian Rada la cârma celor de la Politehnica Iași nu a schimbat substanțial prestația formației din Copou, care a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu în duelul ultimelor clasate cu FC Voluntari.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 5 prin Ivanov, mijlocașul ilfovenilor reluând din 6 metri centrarea lui Briceag din flancul stâng și își putea dubla avantajul de pe tabelă un sfert de oră mai târziu dacă balonul reluat cu capul de Pesic nu lovea transversala. Ieșenii nu au arătat absolut nimic în joc și asta s-a repercutat asupra atitudinii jucătorilor. Așa a fost în faza din minutul 62, când atât Angelov, agresorul din echipa oaspete, cât și Passaglia au văzut cartonașul roșu. Spațiile generate de numărul redus de combatanți din teren le-a priit ilfovenilor, care au mai punctat încă o dată prin același Ivanov în minutul 67 după o bâlbâială a fundașilor ieșeni la un aut și un șut violent pe direcția lui Brănescu la care portarul gazdelor nu a mai putut face nimic, chiar dacă balonul i-a trecut pe deasupra capului. Ricardinho (min. 76) și Ion Gheorghe (min. 85) îi testează reflexele lui Brănescu și partida se încheie cu victoria lejeră a oaspeților.

FC Voluntari face 24 de puncte și trece pe locul 14, în timp ce Politehnica Iași rămâne cu 16 puncte pe ultima poziție.

 

Politehnica Iași - FC Voluntari 0-2 (0-1)

A marcat: Ivanov (min. 5 și 67)

Politehnica Iași (antrenor Marian Rada): Brănescu - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Flores (min. 60 Platini), Passaglia, Popa - Stan (min. 5 Popadiuc, min. 41 Vanzo), Duranovic, Vega (min. 46 Gaitan)

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Rîmniceanu - Balaur, Tamaş, Armaş, Briceag - A. Ilie (min. 75 Mailat), Droppa (min. 90+1 Remacle), Ivanov (min. 75 Ricardinho), I. Gheorghe - Angelov, Pesic (min. 58 Tavares)

Alte știri din Liga 1