Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Două reprize total diferite și două gafe decid partida de la BuzăuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Mai 2021

Liga 1: Două reprize total diferite și două gafe decid partida de la Buzău

Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș au remizat în partida de la Buzău după un joc în care spectacolul a apărut abia după pauză.

O primă repriză mai degrabă anostă, în care doar cornerul din prelungiri în urma căruia Florea a fost blocat în două rânduri a mai animat atmosfera, a fost urmată de alte 45 de minute cu faze de poartă și ocazii de gol. Factorul care a produs dezechilibrul a fost intrarea necontrolată a lui Horj asupra lui Neguț din careul oaspeților în minutul 50, un fault evident ce l-a determinat pe arbitrul Lucian Rusandu să indice imediat punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost executată perfect, în plasa laterală din stânga lui Pleșca, de Daniel Popa și Chindia a trecut în avantaj. După cum se derulaseră ostilitățile, jocul nu lăsa să se întrevadă o schimbare în ritmul său, însă în minutul 55 o lovitură de colț aduce o nouă ocazie pentru gazde. Centrarea lui Rață a fost reluată cu capul de la prima bară de Dulca și Butean a deviat balonul care a trecut peste transversală, însă am fost aproape de a vedea un autogol. În minutul 67 Popa controlează pe linia de fund a terenului un balon ce a refuzat să iasă în din teren și trimite un șut-centrare din unghi în fața porții, dar nici Florea și nici Rață nu pot relua decisiv și Pleșca reține. După doar cinci minute Aioani comite o gafă de antologie, luftând în încercarea de a degaja balonul aruncat din mână, iar Valente a preluat și a trimis în poarta goală, poate unul dintre cele mai simple goluri marcate de el. În plus, în minutul 83 Chamed șutează în careul târgoviștenilor și Ze Manuel pune latul și deviază puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Moldovan, înlocuitorul gafeurului Aioani.

Partida se încheie la egalitate, Chindia face 34 de puncte și se menține în fruntea ierarhiei play-out-ului, în timp ce Gaz Metan acumulează 26 de puncte și staționează pe locul 9.

 

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1 (0-0)

Au marcat: D. Popa (min. 52 pen.)/R. Valente (min. 73)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani (min. 76 Moldovan) - Căpuşă, Piţian (min. 46 Kocici), P. Iacob, C. Dinu - Dulca, Raţă - D. Popa, Neguţ, Dumitraşcu - D. Florea (min. 85 Berisha)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - Yuri (min. 46 Baco), Larie, Horj - Butean, Moura, Alceus (min. 70 Pambou), R. Deaconu (min. 70 Chamed), Velisar - P. Costea (min. 25 Ze Manuel), Valente (min. 78 R. Romeo)

Alte știri din Liga 1