Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Dinamo a ieșit din postGheorghe Fluster / SportPictures.eu
29 Apr 2021

Liga 1: Dinamo a ieșit din post

Trei luni au fost necesare pentru ca Dinamo să câștige un nou meci în Liga 1. După succesul din 31 ianuarie din deplasarea de la Arad, alb-roșiii au izbutit să ia trei puncte în partida disputată în Ștefan cel Mare contra celor de la FC Voluntari și iau o gură de oxigen în suita de finale pe care le au de jucat până la finele campionatului.

O primă repriză anostă a fost urmată de una mult mai consistentă făcută de elevii lui Dusan Uhrin jr, care au interpretat mai bine fazele fixe. În minutul 56 Tamaș a fost nevoit să respingă cu capul de pe linia porții balonul reluat de Bejan tot cu capul din 6 metri după o centrare din corner, iar în minutul următor ilfovenii au fost la rândul lor aproape de a deschide scorul după centrarea lui Briceag respinsă de Eșanu și reluată greșit de Ion Gheorghe din 7 metri. Deschiderea de scor s-a produs în minutul 74 după o nouă lovitură de colț executată moale de Anton în careul mic, ușor deviată la prima bară de Gol și reluată decisiv în plasă de Bejan de la bara a doua. O ieșire neinspirată a lui Eșanu în minutul 85 îi putea costa scump pe dinamoviști, însă lovitura de cap a lui Armaș de la limita careului de 16 metri nu a prins cadrul porții părăsite de goalkeeper-ul gazdelor. În schimb, Adam Nemec stabilește scorul final în minutul 86 cu o reluare simplă din 6 metri în urma unei pase primite de la Sorescu, insinuat în spatele liniei defensive a oaspeților.

Dinamo face 18 puncte și trece pe locul 14, loc de baraj, iar FC Voluntari rămâne cu 23 de puncte pe locul 12, deasupra liniei locuriloe de baraj.

 

Dinamo București - FC Voluntari 2-0 (0-0)

Au marcat: Bejan (min. 74), Nemec (min. 86)

Dinamo București (antrenor Dusan Uhrin jr.): Eşanu – Bejan, Puljic, R. Grigore – Sorescu (min. 90 Radu), Anton (min. 82 Achim), Răuţă, Gol, St. Filip – Morsay (min. 61 Fabbrini), Nemec

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Râmniceanu – Balaur (min. 82 Lopes), Tamaş, Armaş – C. Costin, I. Gheorghe, Droppa, Remacle (min. 46 Ivanov), Briceag – Betancor (min. 59 Angelov), Pesic (min. 46 Garba)

Alte știri din Liga 1