Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Crescendo piteșteanCristian Stavri/Sport Pictures
06 Mai 2021

Liga 1: Crescendo piteștean

FC Argeș se dovedește încă o dată a fi o forță redutabilă a play-out-ului și a învins FC Voluntari pe arena din Trivale la scor de neprezentare.

Piteștenii au beneficiat de ocazii mari încă din startul partidei, așa cum a fost cea a lui Honciu, care în minutul 11 a reluat din voleu cu pământul de la 8-9 metri, dar balonul a trecut pe lângă stâlpul de la colțul lung. Ilfovenii au dat emoții la poarta lui Greab în minutul 16 la bomba trimisă de Betancor de la 25 de metri și resinsă de sub transversală de portarul gazdelor. Elevii lui Mihai Ianovschi și Andrei Prepeliță au revenit în ofensivă și Honciu încearcă un șut de la distanță (min. 18), dar balonul trece razant peste transversală, apoi în minutul 24 Cristian Dumitru deschide scorul cu o execuție la firul ierbii după o centrare în mijlocul careului primită de la Malele și un prim șut parat de fundașii adverși. Honciu mai încearcă un șut de la limita careului în minutul 40, și de această dată mingea s-a prelins pe lângă stâlpul de la colțul lung, apoi în partea a doua a jocului inițiativa a fost preluată de oaspeți. Nevoiți să alerge după egalare, ilfovenii se apropie de buturile apărate de Greab cu un șuturile trimise de Mailat în minutele 58, 72 și 74, dar fără a cadra spațiul porții, apoi Betancor își încearcă din nou șutul de la limita careului mare în minutul 83. Finalul de meci le aparține însă gazdelor, care mai punctează prin Drăghici (min. 84) cu o reluare simplă din fața porții a balonului trimis de Tofan în bară și Malele (min. 90), acțiune de contraatac și șut la colțul lung ce lovește rădăcina barei și intră în plasă.

3-0, un scor mai dur decât balanța forțelor din teren, dar care confirmă crescendo-ul piteștenilor. Cu 31 de puncte, FC Argeș își consolidează șocul 8, cel de-al doilea al barajului pentru play-off-ul Conference League, în timp ce FC Voluntari coboară pe locul 14 cu 23 de puncte.

 

FC Argeș - FC Voluntari 3-0 (1-0)

Au marcat: C. Dumitru (min. 24), Drăghici (min. 84), Malele (min. 90)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab – Tofan, Turda, Boldor, Muşat (min. 70 Năstăsie) – Meza Colli, I. Şerban – Grecu (min. 75 Drăghici), Honciu (min. 76 Deslandes), Cr. Dumitru (min. 62 De Jonghe) – Malele

FC Voluntari (antrenor Bogdan Andone): Râmniceanu – Balaur, Tamaş, Satli – Costin (min. 46 Pesic), Tavares (min. 46 Gheorghe), Droppa, Ivanov (min. 60 Lopes), Briceag (min. 28 Al. Vlad) – Betancor, Al. Ilie (min. 28 Mailat)

Alte știri din Liga 1