Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Covăsnenii simt din nou gustul victorieiAlexandru Veres / SportPictures.eu
28 Feb 2021

Liga 1: Covăsnenii simt din nou gustul victoriei

FC Hermannstadt reia seria partidelor fără victorie și se afundă în subsolul ierarhiei campionatului. După ce a învins FCSB și a pus capăt unei secete de 10 partide, formația sibiană bifează a doua înfrângere consecutivă după cea de la Craiova pierzând astăzi la Mediaș contra „reginei remizelor” Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Covăsnenii au deschis scorul repede, în minutul 12 Golofca profitând de o deviere nefericită a balonului din David Mayoral și l-a executat pe Figueiredo cu un șut la colțul lung din colțul careului mic. Egalarea a survenit în minutul 25 după o pasă lobată în adâncime a lui Petrișor Petrescu pentru Bagaric, atacantul croat al gazdelor înscriind cu un șut din fuleu la colțul scurt, iar până la pauză Aosman a ratat o ocazie imensă în minutul 38, nereușind să reia în plasă mingea centrată la 6 metri de Sîntean.

Oaspeții se dovedesc mai incisivi în partea a doua a jocului, Dumitrescu lovește transversala în minutul 59 după o lovitură de cap în urma unei centrări de pe partea dreaptă, apoi patru minute mai târziu Safranko îl pune la treabă pe Figueiredo cu un șut în cros din colțul careului de 16 metri. Minutul 64 aduce un penalty pentru oaspeți, arbitrul Marcel Bîrsan indicând punctul cu var în urma unui duel normal pentru balon între Opruț și Achahbar. Vașvari a transformat și le-a adus covăsnenilor prima victorie după șase remize consecutive, rezultat ce le consolidează locul 4 cu un total de 40 de puncte.

Sibienii staționează pe locul 14 cu 22 de puncte și se pregătesc de o deplasare grea la Giurgiu cu Astra.

 

FC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-2 (1-1)

Au marcat: Bagaric (min. 25)/Golofca (min. 12), Vaşvari (min. 65 pen.)

FC Hermannstadt (antrenor Liviu Ciobotariu): Figueiredo – Măţel, Matricardi, Scarlatache, Opruţ – Petrescu (min. 71 Addae), Dâlbea, Aosman, Mayoral – Sîntean (min. 71 Karanovic), Bagaric (min. 87 Sebaihi)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, Mitrea, Dumitrescu (min. 62 Ştefănescu) – Gonzalez (min. 61 Vaşvari), Tincu, Achahbar (min. 72 Ninaj) – Golofca (min. 77 Aganovic), Safranko, Petrila (min. 46 Tamas)

Alte știri din Liga 1