Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chindia se apropie la distanță minimă de play-offGheorghe Fluster / SportPictures.eu
05 Mar 2021

Liga 1: Chindia se apropie la distanță minimă de play-off

La capătul unui meci cu foarte puține ocazii de gol disputat la Sf. Gheorghe, Sepsi OSK a pierdut la limită partida contra celor de la Chindia Târgoviște și nu reușește să lege două victorii consecutive.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Neguț în minutul 53 după ce a primit o pasă la limita careului de 16 metri de la Căpușă, a profitat de indecizia de a ataca balonul cu capul a lui Mitrea și l-a lobat subtil pe Niczuly din colțul careului mic. Gazdele au ratat două ocazii bune, în minutul 71 Safranko reluând cu capul din 6 metri peste transversală centrarea de pe stânga trimisă de Ninaj, iar la trei minute distanță Fofana a reluat peste poartă din întoarcere un balon centrat din corner și prost gestionat de târgovișteni. Elevii lui Emil Săndoi puteau să-și dubleze avantajul în minutul 76 la reluarea lui Neicuţescu din fața porții, însă partida se încheie pentru ei cu un succes la limită ce îi aduce pe locul 7 la un punct distanță de Academica, ilfovenii urmând să evolueze în această seară la Ovidiu cu FC Viitorul.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște 0-1 (0-0)

A marcat: Neguţ (min. 53)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Dimitrov (min. 58 Deligiannidis), Tincu, Mitrea - Golofca (min. 78 Rapp), Gonzalez (min. 74 Fofana), Achahbar (min. 59 Ninaj), Purece (min. 58 Aganovici), Ştefănescu - Safranko, Petrila

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, Dinu - Iacob, Raţă (min. 89 Diaz), Dulca, Dumitraşcu - Neguţ, Berisha (min. 57 Neicuţescu, min. 85 Bourama)

Alte știri din Liga 1