Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Chindia, integralistă în play-outMarius Tudor / SportPictures.eu
25 Apr 2021

Liga 1: Chindia, integralistă în play-out

Chindia Târgoviște a învins la Buzău Politehnica Iași și se distanțează în fruntea ierarhiei play-out-ului. Eroul partidei pentru trupa lui Eugen Neagoe a fost Daniel Florea autorul ambelor goluri ale jocului.

Primul a fost înscris în minutul 41 după o acțiune personală și un șut de la 20 de metri ce l-a învins pe Brănescu, iar reușita care a stabilit scorul final a fost marcat în minutul 80 după o respingere a lui portarului ieșenilor la șutul lui Popa. Ieșenii au ratat o mare ocazie în minutul 27, când Mensah nu a putut împinge balonul din cădere și Aioani, ieșit în întâmpinare, a repins.

Trei meciuri, trei victorii pentru Chindia în play-out și cu 29 de puncte privește mult mai relaxată ultimele 6 etape, în timp ce ieșenii rămân cu 14 puncte pe ultima poziție.

 

Chindia Târgoviște - Politehnica Iași 2-0 (1-0)

Au marcat: D. Florea (min. 41 și 80)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani – Căpuşă, Iacob, Celea, Dinu – Neguţ (min. 85 Cherchez), Raţă, Dulca, Dumitraşcu (min. 90+1 Yameogo) – Popa (min. 90+1 Berisha), Florea (min. 84 Costea)

Politehnica Iași (antrenor Nicolo Napoli): Brănescu – Onea, Popa (min. 53 Flores), Baxevanos, Buşu – Iriondo, Acosta – Mensah, Vanzo, Stan (min. 15 Popadiuc) – Duranovic

Alte știri din Liga 1