Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Baiaram aduce victoria oltenilor cu FC BotoșaniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Mar 2021

Liga 1: Baiaram aduce victoria oltenilor cu FC Botoșani

Universitatea Craiova s-a impus pe „Ion Oblemenco” într-un meci ce se anunța complicat contra celor de la FC Botoșani.

Întâlnirea dintre cele două ocupante a locurilor de play-off a avut prima fază ceva mai periculoasă abia în minutul 31 la lovitura de cap a lui Chindriș din centrarea lui Rodriguez, dar balonul a trecut mult peste transversala porții părăsite de Pigliacelli, ieșit neinspirat pe respingere. Situația pentru elevii lui Marinos Ouzounidis a fost salvată de Baiaram în minutul 43 cu o reluare din cădere din interiorul careului mic a balonului centrat de Andrei Ivan, vârful de atac plecând de la limita ofsaidului la momentul pasei trimise de Cîmpanu.

Niciuna dintre combatante nu și-a mai construit faze clare de gol, doar în minutul 76 moldovenii având o șansă conjuncturală de gol la șutul din voleu al lui Al Mawas respins de Pigliacelli de la rădăcina barei din stânga sa.

Cu cele trei puncte câștigate, Universitatea Craiova a făcut 50 și s-a apropiat la patru lungimi în urma primelor două clasate, FCSB și CFR Cluj, în timp ce FC Botoșani rămâne cu 37 de puncte pe locul 5 și simte o presiune în creștere în lupta pentru un loc de play-off.

 

Universitatea Craiova - FC Botoșani 1-0 (1-0)

A marcat: Baiaram (min. 43)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Piglicaelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Cicâldău (min. 75 Bic), Cîmpanu (min. 71 Camara), A. Ivan (min. 81 Tudorie) – Baiaram (min. 81 Vlădoiu)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Hankic – Patache, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Rodriguez, Papa (min. 46 Tîrcoveanu) – Ongenda (min. 80 Târşa), Al Mawas (min. 83 M. Roman), Croitoru (min. 20 Toutouh) – Fili (min. 46 Keyta)

Alte știri din Liga 1