Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra se apropie la două lungimi de play-offGheorghe Fluster / SportPictures.eu
14 Mar 2021

Liga 1: Astra se apropie la două lungimi de play-off

Chindia Târgoviște ratează șansa de a trece pe loc de play-off și o introduce în lupta acerbă din acest final nebun de sezon regulat pe Astra Giurgiu, formație care s-a impus la limită în partida disputată la Buzău.

Începută cu 45 de minute întârziere din cauza unor probleme cu instalația electrică ce asigura alimentarea carului TV, partida a fost controlată în mare parte de formația gazdă. Târgoviștenii au avut prima ocazie în minutul 16 la șutul lui Florea trimis din unghi și respins în corner de Lazar, apoi în minutul 22 tot el a reluat cu capul centrarea lui Neguț și portarul Astrei a reținut, iar în minutul 39 Diaz îi fură balonul lui Boe-Kane, îl deschide de Florea, dar nici de această dată vârful de atac nu reușește să-l învingă pe Lazar. Oaspeții au o primă acțiune ofensivă mai periculoasă în minutul 43 când Sousa a reluat cu capul din centrul careului pe lângă stâlpul din dreapta lui Aioani și au dat lovitura în minutul 74 după o fază fixă. La un corner de pe partea dreaptă Hugo Sousa luftează la prima bară și balonul ajunge la Raspopovic, care a reluat cu capul din interiorul careului mic cu toată opoziția lui Daniel Popa și l-a învins pe Aioani. Chindia nu a avut forță să egaleze, doar o reluare acrobatică în ultimul minut de prelungiri a lui Daniel Popa a lăsat impresia că elevii lui Emil Săndoi au argumente să pretindă un punct.

Astra face 35 de puncte și egalează la puncte și la golaveraj Chindia, dar cu mai multe goluri marcate trece pe 7, un loc deasupra târgoviștenilor.

 

Chindia Târgoviște - Astra Giurgiu 0-1 (0-0)

A marcat: Raspopovic (min. 74)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Căpuşă, Piţian, Celea, Dinu - Raţă (min. 84 Berisha), Iacob - Neguţ, Diaz (min. 57 D. Popa), Dumitraşcu (min. 84 M. Costea) - D. Florea (min. 76 Neicuţescu)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar - Raspopovici, Hugo Sousa, Graovac, David Bruno - Canadija, Boe-Kane, Pahonţu (min. 10 Wuthrich, min. 68 Crepulja) - Merloi (min. 56 Stahl), Krpici (min. 68 Montini), Răduţ (min. 56 V. Gheorghe)

Alte știri din Liga 1