Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra obține 10 puncte în ultimele patru etapeGheorghe Fluster / SportPictures.eu
07 Mar 2021

Liga 1: Astra obține 10 puncte în ultimele patru etape

Astra Giurgiu își continuă parcursul pozitiv cu o victorie pe „Marin Anastasovici” în compania celor de la FC Hermannstadt.

Forțați de poziția din clasament, sibienii au profitat de prima ocazie ivită și au deschis scorul în minutul 11 prin Bagaric la capătul unei acțiuni de contraatac. Gazdele au replicat rapid, Răduț restabilind egalitatea patru minute mai târziu reluând în plasă centrarea din corner a lui Wuthrich, elvețianul având apoi șansa de a-și aduce echipa în avantaj în minutul 29. O lovitură liberă de la 20 de metri executată de Wuthrich a trecut de puțin pe lângă vinclul din stânga lui Figueiredo și la pauză s-a intrat la egalitate, 1-1.

Astra a trecut în avantaj în primul sfert de oră după pauză, în minutul 57 Răduț, cel mai bun om al giurgiuvenilor, finalizând o acțiune personală în flancul stâng cu o pasă la bara a doua pentru Krpic, atacantul bosniac împingând balonul în plasă din câțiva metri. Oaspeții au alergat după egalare și Addae a ratat o ocazie imensă în minutul 81 trimițând cu capul pe lângă poartă balonul centrat pe bara a doua de pe flancul drept de Belu-Iordache.

S-a încheiat 2-1, Astra obține 10 puncte din ultimele 4 etape și cu un total de 32 urcă pe locul 9, în timp ce sibienii rămân pe penultima poziție a clasamentului cu 22 de puncte.

 

Astra Giurgiu - FC Hermannstadt 2-1 (1-1)

Au marcat: Răduţ (min. 15), Krpic (min. 57)/Bagaric (min. 11)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar – Sousa, Găman (min. 42 Jovanovic), Graovac, Lamanje – Răduţ (min. 69 Crepulja), Candija, Pahonţu (min. 9 Wuthrich) – V. Gheorghe, Krpic (min. 70 Montini), Stahl (min. 46 Merloi)

FC Hermannstadt (antrenor Liviu Ciobotariu): Figueiredo – Măţel (min. 75 Addae), Matricardi (min. 46 Stoica), Viera, Opruţ – Sîntean (min. 69 Belu-Iordache), Pires, Aosman (min. 46 Petrescu), Mayoral –  Sebaihi, Bagaric (min. 75 Aralica)

Alte știri din Liga 1