Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Arădenii au rezistat doar o oră pe „Ion Oblemenco”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Mar 2021

Liga 1: Arădenii au rezistat doar o oră pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova a dominat jocul cu UTA disputat în această seară pe „Ion Oblemenco” în uvertura etapei a 28-a, antepenultima a sezonului regulat al Ligii 1.

Paul Papp a dat tonul asediului oltenilor la poarta lui Iacob cu o lovitură de cap în minutul 6, dar portarul oaspeților a respins greu de pe linia porții, apoi trei minute mai târziu Baiaram a șutat telefonat din interiorul careului și nu i-a dat emoții lui Iacob. Dominarea gazdelor a continuat fără să aibă mari ocazii de poartă, în schimb arădenii au avut o șansă nesperată de a deschide scorul în minutul 45. La centrarea lui Roger în careul gazdelor, Papp a deviat balonul spre vinclu și a fost aproape de autogolul sezonului, dar Pigliacelli a fost atent și a scos în corner.

După pauză Camara ratează o ocazie imensă în minutul 60 la câteva zeci de secunde după ce a fost trimis în teren de Ouzounidis, alegând varianta șutului pe poartă în locul unei pase în centrul careului pentru Tudorie și Iacob a respins. Deschiderea de scor s-a produs în minutul 69 tot după o intervenție foarte bună a lui Iacob la pătrunderea lui Baiaram, dar Nistor a fost atent și după ce i-a furat mingea din față lui Erico Da Silva, a trimis calm în poarta goală. Același Erico Da Silva a comis henț în propriul careu în minutele de prelungiri la o lovitură liberă reluată cu capul de Papp și arbitrul Iulian Călin a indicat punctul cu var. Tudorie a transformat penalty-ul și a stabilit scorul final ce apropie Universitatea Craiova la patru puncte de primele două clasate, în timp ce UTA rămâne cu 33 de puncte și mai are doar șanse matematice să urce de pe locul 10 pe unul de play-off la finalul sezonului regulat.

 

Universitatea Craiova - UTA 2-0 (0-0)

Au marcat: Nistor (min. 69), Tudorie (min. 90+3 pen.)

Universitatea Craiova (antrenor Marinos Ouzounidis): Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, M. Constantin, N. Bancu - Mateiu, Nistor (min. 90+1 Căpăţînă) - Cîmpanu (min. 59 Camara), Cicâldău (min. 84 Fedele), Baiaram (min. 84 Vlădoiu) - A. Ivan (min. 46 Tudorie)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob - Tomozei (min. 75 Peteleu), Erico Da Silva, Benga, Şliakov - Buhăcianu (min. 76 A. Voinea), Al. Albu, Vorobjovas, Miculescu (min. 86 D. Rusu) - Roger - Ad. Petre (min. 64 Antal)

Alte știri din Liga 1