Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Anestezie lângă Spitalul de UrgențăGheorghe Fluster / SportPictures.eu
09 Apr 2021

Liga 1: Anestezie lângă Spitalul de Urgență

Academica Clinceni și-a asigurat calificarea în play-off cu trei goluri marcate în interval de 13 minute în startul partidei din Ștefan cel Mare cu Dinamo București.

Trei cornere tratate cu lejeritate de elevii lui Gigi Mulțescu au fost speculate de ilfoveni. Primul, în minutul 4, a găsit defensiva dinamovistă pironită în careul mic, inertă în jocul balonului, care a fost reluat în trei rânduri de oaspeți, ultima dată decisiv de Rusescu în plasă. Cel de-al doilea gol a venit în minutul 11, când balonul a ajuns la Cordea și acesta a reluat la colțul lung pe lângă un Kongshavn ce putea face mai mult la această fază. Dezastrul a fost definitivat în minutul 17 de golul direct din corner înscris de Moulin, Kongshavn fiind spectator alături de colegii săi.

Tot un corner a adus o palidă consolare gazdelor, Ricardo Grigore stabilind scorul final în minutul 73 cu o lovitură de cap din 6 metri. Partida s-a încheiat după eliminarea lui Ehmann în al treilea minut de prelungiri pentru un fault din postură de ultim apărător.

Academica termină sezonul regulat pe locul 5 cu 44 de puncte și va evolua în play-off, în timp ce Dinamo rămâne cu 27 de puncte pe locul 14, dar poate coborî pe loc direct retrogradabil dacă FC Hermannstadt va învinge luni pe Politehnica Iași.

 

Dinamo București - Academica Clinceni 1-3 (0-3)

Au marcat: R. Grigore (min. 73)/Rusescu (min. 4), Cordea (min. 11), Moulin (min. 17)

Dinamo București (antrenor Gheorghe Mulțescu): Kongshavn - G. Creţu (min. 31 Morsay), Puljici, Albentosa, R. Grigore - Ehmann - Sorescu, Gol, V. Achim, Fabbrini (min. 46 Moldoveanu, min. 71 Akpala) - Blejdea (min. 84 Stere)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Paşov, Fl. Gardoş, Patriche, Dobrescu - Moulin, Cebotaru (min. 71 Ventura) - Cordea, Rusescu (min. 72 Chandarov), Longher (min. 7 C. Tănase, min. 85 Dumitriu) - Chunchukov (min. 85 F. Achim)

Alte știri din Liga 1