Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Larisa Florian, medaliată cu argint la Universiada de la GwangjuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Iul 2015

Larisa Florian, medaliată cu argint la Universiada de la Gwangju

Judoka Larisa Florian a câștigat medalia de argint în limitele categoriei 52 kg, luni, la Universiada de vară de la Gwangju (Coreea de Sud), după ce a fost învinsă în finală de japoneza Mako Uchio, prin ippon.

În optimi, Larisa Florian (19 ani) a întrecut-o pe Faiza Aissahine (Algeria), în sferturi s-a impus în fața belgiencei Nica Antonis, iar în semifinale a trecut de rusoaica Ana Dmitrieva.

Loredana Ohâi a ocupat locul 7 în limitele categoriei 57 kg. Românca a învins-o în optimi pe Gisela Garcia (Venezuela), însă a pierdut meciul din sferturi cu Anzu Yamamoto (Japonia), iar apoi, în recalificări, a câștigat în fața Johannei Muller (Germania), fiind întrecută în cele din urmă de Kim Jan-Di (Coreea de Sud).

La băieți, Remus Lazea a pierdut ambele meciuri de la categoria 66 kg, în turul al doilea în fața kirghizului Bektur Rîsmambekov și în recalificări în fața belarusului Vae Tuthalian.

Eduard Nicolaescu (73 kg) a cedat în primul tur la japonezul Yuji Yamamoto, iar apoi și în recalificări, în fața azerului Husein Rahimli.

Larisa Florian a adus a doua medalie delegației României la Gwangju, prima fiind obținută tot la judo, sâmbătă, de Vlăduț Simionescu (cat. +100 kg).

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo