Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
„LUCA – RST MASTERS” 2019 – Primul RST Masters fară Marius Ancuța
13 Mar 2019

„LUCA – RST MASTERS” 2019 – Primul RST Masters fară Marius Ancuța

Primele ediții RST Masters au avut loc în martie 2015 si 2017. La acestea a participat și regretatul comentator Marius Ancuța, în calitate de jucător, alături de prietenul nostru și partenerul său de comentariu Daniel Bontea.

În 2019 Turneul “LUCA – RST MASTERS 2019” este unul din cele mai așteptate evenimente de snooker din România. Acesta, împreună cu turneul memorial MARIUS ANCUTA CLASSIC reprezintă cele două mari competiții ale anului organizate de RST SNOOKER CLUB din București, Str. Doamna Ghica, nr. 167

Aflată la a treia ediție, competiția reunește peste 56 de jucători din toată țara: București, Suceava, Rădăuți, Roman, Piatra Neamț, Focșani, Craiova, Slatina, Pitești, Brașov, Cluj, Sfântu Gheorghe și din străinătate, cu vârste cuprinse între 9 și 54 de ani.

Câștigătorii primelor două ediții au fost Alex Florescu și Mihai Vladu.

Turneul este sponsorizat de “Simigeria&Pizzeria&Patiseria LUCA”, un partener constant al snooker-ului de calitate din România încă din 2015. “Simigeria&Pizzeria&Patiseria LUCA” se distinge în peisajul producătorilor de patiserie și pizzerie atât prin calitatea produselor cât și prin promovarea unei imagini elegante și tradiționale.

Înscrierile se vor încheia în data de 13 martie la ora 18.00, urmând ca tragerea la sorti să aibă loc în aceeași zi la ora 20.00 la sediul Academiei RST. Competiția debutează joi, 14 martie. Meciurile se vor juca în sistem cel mai bun din 5, urmând ca finala să se dispute în sistemul cel mai bun din 7.

Informații suplimentare despre turneu și transmisia video (însoțită de comentariu) vor fi disponibile atât pe Facebook, Youtube cât și pe site-ul RST SNOOKER CLUB www.realsnooker.ro.

Intrarea spectatorilor este gratuită în limita locurilor disponibile.

Alte știri din Biliard / Snooker