Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
LPF și PANINI lansează primul album LIGA 1
29 Ian 2015

LPF și PANINI lansează primul album LIGA 1

Liga Profesionistă de Fotbal și Panini anunță lansarea pe piața românească a primului album LIGA 1. Începând de vineri, 30 ianuarie, la chioșcurile de ziare din întreaga țară veți găsi albumul LIGA 1, împreună cu stick-erele pentru colecție.

În vara anului trecut, Liga Profesionistă de Fotbal și Panini puneau bazele unui parteneriat – lansarea pe piață a primului album Panini. Este pentru prima dată în România când iubitorii fotbalului vor putea colecționa stick-ere cu fotbaliștii tuturor echipelor din Liga 1 într-un album. 

Acest album reprezintă tributul pe care noi înțelegem să îl oferim celor care își investesc emoțiile în jucătorii și cluburile favorite din Campionatul Național Liga 1. Albumul vine în completarea emoțiilor lor, ajutând fiecare fan să-și realizeze propriul almanah al fotbalului. De asemenea, de-a lungul parteneriatului, Liga Profesionistă de Fotbal și Panini vor pune la dispoziția fanilor numeroase concursuri cu premii pentru toți cei care își vor face un obiectiv din completarea albumului. 

Panini Italia este una dintre cele mai mari companii din întreaga lume, care se ocupă cu lansarea pe piață a albumelor care colecționează în paginile lor figuri reprezentative ale sportului sau divertismentului. Astfel, România, LPF și Liga 1 se alătură unui proiect global, din care fac parte giganți ai sportului, precum FIFA World Cup, UEFA Champions League, NBA sau reprezentanți de seamă ai entertainment-ului precum Disney sau Harry Potter. 

 

sursa: lpf.ro

 

Alte știri din Business sport