Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
LPF a prezentat situația parteneriatului cu Intel Sky BroadcastSportPictures.eu
21 Aug 2014

LPF a prezentat situația parteneriatului cu Intel Sky Broadcast

Gino Iorgulescu a prezentat ultimele date ale parteneriatului media incheiat de Liga Profesionista de Fotbal si Intel Sky Broadcast.

„Daca in anii trecuti, sapte meciuri din Liga I erau disponibile doar pentru abonatii unei anumite firme de cablu, in prezent ele se vad la peste 20 de companii de cablu, dintre care amintesc: UPC, Dolce, Orange TV, Focus Sat, Ines. Astfel, in peste trei milioane de case se pot urmari astazi la televizor meciurile din prima liga.

Meciurile din Campionatul National Liga I pot fi vazute pe LOOK TV si LOOK PLUS, iar in urma parteneriatului incheiat cu Romtelecom, un numar important de meciuri poate fi urmarit si pe Dolcesport. Acestor trei milioane  de abonati li se adauga toti utilizatorii de internet din Romania, care pot urmari meciurile pe platforma Seenow in pachetul Koolnet. Asadar, spre deosebire de perioada anterioara, in afara de drepturile clasice de TV, azi sunt valorificate si drepturile aferente tehnologiilor moderne, respectiv drepturile de internet si de mobil.

Prin urmare, iata cum demersul LPF a deschis concurenta pe piata relevanta si a inlaturat un adevarat monopol detinut anterior de un cablist.

Repet, peste 20 de firme de cablu, trei posturi TV si peste 3.000.000 de familii pot urmari meciurile din Liga I la televizor. De asemenea, cei 10,8 milioane de utilizatori de internet (potrivit statisticilor Internet World Stats la 31 decembrie 2013) pot urmari meciurile pe calculator sau mobil. Consider asta o reusita!”, a declarat Gino Iorgulescu, presedintele LPF. 

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Business sport