Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Ierarhia este stabilităRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Mai 2021

LNHM: Ierarhia este stabilită

Sălile Dinamo și Rapid din Capitală sunt gazdele ultimului turneu al Ligii Zimbrilor, astăzi fiind prinsă în program etapa cu numărul 29.

În propriul fief, Dinamo și-a depășit clar o altă rivală, SCM Politehnica Timișoara, și mărește distanța la 8 puncte față de ocupanta locului secund, Potaissa, turdenii fiind echipa care astăzi a beneficiat de pauză. Un rezultat surprinzător poate fi considerat cel din partida ce a opus formațiile HC Buzău și CSM București, victoria buzoienilor fiind totuși obținută în fața unei echipe a „tigrilor” cu multe absențe. Singurul semn de întrebare înaintea ultimei etape, programată mâine, este cine va termina pe locul 5. Actuala ocupantă, Minaur, are un meci dificil împotriva rivalilor de la Potaissa, în timp ce CSM Focșani, aflată la două puncte în spate, are un meci mult mai ușor cu CSM Făgăraș. Bineînțeles, capul de afiș al ultimei runde este „eternul derby” CSA Steaua - Dinamo, unul fără impact asupra clasamentului și care, ironic, se dispută în sala Rapid.

Iată programul și rezultatele etapei a 29-a:

Luni, 10 mai

CSM Bacău - CSM Reșița  39:29 (23:13)

CSM Făgăraș - CSA Steaua București  19:29 (9:14)

CS Magnum Botoșani - CSM Focșani  25:32 (13:11)

CSM Vaslui - AHC Dobrogea Sud Constanța  32:33 (17:18)

HC Buzău - CSM București  30:26 (14:12)

CSU Suceava - CS Minaur Baia Mare  25:30 (11:13)

CS Dinamo București - SCM Politehnica Timișoara  28:22 (14:12)

AHC Potaissa Turda a stat.

Alte știri din Handbal