Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
LNHM: Etapă înjumătățităRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Feb 2021

LNHM: Etapă înjumătățită

Etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor este programată vineri și sâmbătă în sala Rapid din Capitală într-un format redus. Aflată în Portugalia pentru restanța cu Sporting CP din EHF European League, Dinamo Bucureşti și-a amânat partida cu CSU Suceava pentru o dată ulterioară, în timp ce SCM Politehnica Timișoara și Minaur Baia Mare, cu loturile afectate de cazuri de infectare cu coronavirus, nu au făcut deplasarea în Capitală. Cum CS Magnum Botoșani a fost echipa care a stat etapa aceasta, la București s-au deplasat doar 6 echipe.

În primul meci al zilei, Dobrogea Sud a făcut scor cu CSM Reşiţa, apoi CSM Bucureşti s-a impus mai ușor decât o arată scorul în partida cu CSM Focşani. Ziua a fost încheiată de un meci animat între CSM Vaslui și CSA Steaua Bucureşti, militarii făcându-și viața grea în partea a doua a jocului. Cu 10 minute de secetă în startul reprizei secunde, elevii lui Marius Stavrositu s-au văzut conduși cu 7 goluri, 21:14, cursa lor de urmărire fiind stopată de un portar în zi mare, Valentin Petrila. Sâmbătă se va disputa ultimul meci al rundei, Potaissa Turda - CSM Făgăraş.

 

Iată programul și rezultatele înregistrate:

Vineri, 26 februarie

CSM Reșița - AHC Dobrogea Sud  17:37 (6:19)

CSM Focșani 2007 - CSM București  23:24 (8:11)

CSM Vaslui - CSA Steaua București  29:24 (13:13)

Sâmbătă, 27 februarie

AHC Potaissa Turda - CSM Făgăraș

CS Magnum Botoșani stă.

Partidele CSU din Suceava - CS Dinamo București, CSM Bacău - CS Minaur Baia Mare și ACS HC Buzău 2012 - SCM Politehnica Timișoara au fost amânate.

Alte știri din Handbal