Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
LNBM: Ilfovenii înving după un ultim sfert de excepțieRemus Badea / SportPictures.eu
01 Apr 2021

LNBM: Ilfovenii înving după un ultim sfert de excepție

Astăzi au început la Voluntari partidele turneului cu numărul 10 al Ligii Naționale de baschet masculin, turneu ale cărei jocuri vor mai fi găzduite de Cluj-Napoca și Pitești.

În partida de debut, SCM U Craiova a depășit fără probleme pe Athletic Neptun, constănțenii părând a nu fi capabili să pună probleme unei echipe din jumătatea superioară a clasamentului.

În schimb, Dinamo, revenită pe teren după problemele cauzate de noul coronavirus, a jucat de la egal la egal cu gazdele de la CSO Voluntari timp de trei sferturi. Ilfovenii au încheiat sfertul 3 cu un buzzer beater de 3 al lui David Devoe Joseph ce a strâns scorul la 77:79, pentru ca în ultimele 10 minute să se dezlănțuie și să încheie cu o diferență confortabilă de 15 puncte. Joseph a fost MVP-ul partidei cu un indice de eficiență de 26 dat de cele 25 puncte înscrise (7 din 11 la aruncări din afara semicercului), 6 recuperări și 4 assist-uri, fiind secondat de ex-ul Ousmane Barro cu indice de 25 din 18 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă. Pentru Dinamo, slovenul Jakob Lovrenc Cebasek a adus 17 puncte și 3 recuperări, iar Gerald Isaiah Armwood a contribuit cu 16 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Cea de-a 14-a victorie îi readuce pe elevii lui Sasa Ocokolic pe locul secund, mâine având un meci mult mai dificil contra celor de la SCM U Craiova.

 

Iată programul și rezultatele turneului cu numărul 10:

Joi, 1 aprilie

ABC Athletic Neptun Constanța – SCM U Craiova  53:73 (16:21, 12:20, 14:16, 11:16)

CSO Voluntari – Dinamo București  105:90 (23:26, 25:28, 29:25, 28:11)

Vineri, 2 aprilie

Dinamo București – ABC Athletic Neptun Constanța

CSA Steaua București – CSM VSKC Miercurea Ciuc

BC CSU Sibiu – CSM CSU Oradea

SCM U Craiova – CSO Voluntari

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM 2007 Focșani

FC Argeș Pitești – SCM Timișoara

Sâmbătă, 3 aprilie

CSM 2007 Focșani – CSA Steaua București

SCM Timișoara – BC CSU Sibiu

CSM VSKC Miercurea Ciuc – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca

CSM CSU Oradea – FC Argeș Pitești

Alte știri din Baschet