Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN EuroCup: Remiză în manșa tur a duelului românescRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Nov 2022

LEN EuroCup: Remiză în manșa tur a duelului românesc

În această după-amiază a avut loc în bazinul din complexul sportiv Ghencea prima manșă din optimile de finală ale LEN EuroCup în care se întâlnesc CSA Steaua București și CSM Oradea. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 8-8 (2-4, 4-2, 0-0, 2-2), după ce formația oaspete a reușit să se desprindă la 5-2. Gazdele au restabilind egalitatea la cinci și la jumătatea meciului se consemna egalitate, ambele protagoniste reușind să mai înscris câte o dată, scor 6-6.

În ultima repriză militarii au preluat conducerea pentru prima dată, dar orădenii au revenit și au condus cu 8-7. Repriza a 3-a nu a adus vreo schimbare pe tabela de marcaj. Dacă în primele două secvențe de joc s-a înscris cu generozitate în cea de-a 3-a scorul a rămas neschimbat. Astfel cu opt minute rămase de jucat din prima secvență, scorul a rămas 6-6. Bucureștenii au preluat conducerea pentru prima dată în debutul secvenței a 4-a prin Alexandru Gheorghe, dar CSM Oradea a reacționat și a egalat prin Mateja Asanovic. Nicolae Oanță i-a apropiat pe militari de victorie, însă din nou oaspeții au reușit să marcheze dintr-o lovitură de penalitate prin Mihnea Gheorghe și manșa tur s-a încheiat la egalitate.

Au marcat pentru CSA Steaua Nebojsa Vusakovic și Alexandru Gheorghe – câte 2, Nikola Moskov, Andrei Neamțu, Filip Klikovac și Nicolae Oanță – câte un gol, în timp ce pentru CSM Oradea au înscris Mihnea Gheorghe și Mateja Asanovic – câte 3, Silvian Colodrovschi și Levente Vancsik – câte un gol pentru CSM Oradea.

Meciul retur se va desfășura miercuri, 14 decembrie, de la ora 19:00 la bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea.

Alte știri din Polo